(VIDEO) JEZIVO: Dečak od 9 godina bez milosti upucao medveda!
Foto: Jutjub

Hladnokrvo

(VIDEO) JEZIVO: Dečak od 9 godina bez milosti upucao medveda!

Planeta -
Uzbuđenju nije bilo kraja! Rid je sa prijateljima slavio svoj prvi odstrel, a njegov ponosni tata Greg na internetu je objavio snimak sinovljevog prvog lova

Rid Satli od oca je za svoj 9-ti rođendan na poklon dobio priliku da upuca mrkog medveda. Dečak, kom je dao pušku sa snajperom, oduševljeno je u društvu sa nekoliko vršnjaka promatrao svoju lovinu. Kada su se na improvizovanom hranilištu pojavila dva medveda, Rid je naciljao i jednim hicem usmrtio životinju. Drugi je medved pobegao.Uzbuđenju nije bilo kraja! Rid je sa prijateljima slavio svoj prvi odstrel, a njegov ponosni tata Greg na internetu je objavio snimak sinovljevog prvog lova.“Videli smo 8 medveda! Jednog smo sredili, preostaje nam 7!”, uzbuđeno je komentarisao Rid nakon pucnja.

Pušku mu je u ruke dao otac. Rekao mu je da puca u medveda koji je legao na pod i jeo mamac koji je prethodno pripremio. Lov se dogodio u Alberti u Kanadi, a Ridov tata pohvalio se kako mu je sin svog prvog medveda ubio samo jednim hicem.Greg Satli vlasnik je kompanije koja organizuje lov na krupnu divljač u Kanadi. Jedan ovakav izlet naplaćuje oko 7500 hiljada evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track