ČOVEK KOGA SU ISKIDALI PIT BULOVI: Video sam kako mi nedostaju delovi tela, mislio sam da ću umreti
Foto: Jutjub

Uznemirujući snimci

ČOVEK KOGA SU ISKIDALI PIT BULOVI: Video sam kako mi nedostaju delovi tela, mislio sam da ću umreti

Planeta -
62-godišnji muškarac je napadnut i zamalo ubijen u krvoločnom napadu dva pit bula u Bronksu, dok su prolaznici panično pokušavali da ga spasu, saopštila je policija u subotu

Frančesko Bouv išao je ka crkvi oko 9 sati ujutru u petak, kada su se kako izgleda psi oslobodili i počeli da ga napadaju i ujedaju. Napad je bio toliko nasilan da je sveštenik čak Bouvu dao i poslednji obred.

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) PSI ZVERI NA ULICAMA BRONKSA: Pitbulovi iskidali čoveka na asfaltu!

"Rekao sam mu da osećam da umirem", rekao je Bouv sledećeg dana iz svog bolničkog kreveta, sa rukama, nogama i glavom zamotanom i zavoje.Frančesko Bouv bio je na operacionom stolu 5 sati, jer su mu nedostajala dva ogromna parčeta mesa sa obe ruke, a uvo mu je bilo pocepano na komade.Takođe je pretrpeo višestruke posekotine na rukama, nogama i po grudima."Užasnomi je žao što će psi biti uspavani", rekao je Bpouv za pit bulove koji su ga napali.

Bouv je ispričao i kako mu je sveštenik rekao "Ne odustaj" i zato i nije.Policija je saopštila da je vlasnica pasa izvesna Sintija Oliver dala komandu da napadnu Frančeska nakon prepirke, ali Bouv inače italijanski imigrant rekao je da nikada nije razgovarao sa tom ženom."Ti psi su naučeni da se bore", rekao je Bouv.Frančesko je inače umetnik koji živi na Koni Ajlendu i sam poseduje divnog i nežnog pit bula, Đinu. U Bronksu je bio da poseti crkvu i pronađe način kako da pomogne u njenoj restauraciji.Kako su se psi približavali, on je pomislio da žele da se pomaze, ali njihovi očnjaci su imali nešto drugo na umu."Prišli su mi, mislio sam prijateljski, ali su odjednom skočili na mene i osećao sam kako me ujedaju", rekao je Bouv i dodao:

"Počeo sam da ih šutiram i primetio sam da mi fali veliki deo mesa sa ruke, mogao sam da vidim kost"."Bilo je jasno da su psi želeli njegovu krv", rekao je Frančeskov sin Entoni i dodao da su psi lizali krv koja se nalazila po ulici.

Nekoliko komšija je pritrčalo da pomogne, naoružani lancima, palicama, pokušavajuči da sklone pse sa jadnog čoveka. Prskali su ih vodom, ali psi su nastavljali napad, saopštili su iz policije.Policija je odmah uhapsila včlasnicu i određena joj je kaucija od 35.000 dolara.Ovaj napad nije bio prvi od strabne ovih pasa. Komšinica Margarit Gotije (55) rekla je kako je jedan od njih početkom godine ujeo za nogu.(Nydailynews)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track