(VIDEO) 25 GODINA U BEKSTVU: Upoznajte čoveka koji je kidnapovao žene, držao ih u tamnici i mučio!
Foto: Jutjub

Uhapšen u Meksiku

(VIDEO) 25 GODINA U BEKSTVU: Upoznajte čoveka koji je kidnapovao žene, držao ih u tamnici i mučio!

Planeta -
Pol Džekson, koji je koristio ime Pol Benet hamilton, uhapšen je u Gvadalahari, dok je išao na posao u prodavnicu elektronike. Džekson i njegov polubrat, Vens Roberts optuženi su u Oregonu 1990. godine na osnovu optužbi koje proističu iz silovanja, otmice i mučenja dve žene u blizini Portlanda

Čovek koga je policija jurila više od dve decenije zbog silovanja i otmice, uhapšen je u ponedeljak u Meksiku, nakon što je televizijski program "Lov" istakao njegov slučaj.

Pol Džekson, koji je koristio ime Pol Benet hamilton, uhapšen je u Gvadalahari, dok je išao na posao u prodavnicu elektronike. Džekson i njegov polubrat, Vens Roberts optuženi su u Oregonu 1990. godine na osnovu optužbi koje proističu iz silovanja, otmice i mučenja dve žene u blizini Portlanda.Plaćena im je kaucija, ali oni su pobegli i nestali.Roberts se na kraju predao, on je proglašen krivim i osuđen je na 108 godina zatvora. Međutim, on nikada nije dao bilo kakvu informaciju o tome gde se njegov brat krio.U ponedeljak, oko 2 meseca nakon što je emisija "Lov" emitovana na CNN-u, jedan od šerifa servisa za begunce, saopštio je da je Džekson uhapšen."Bio je jedan specifičan savet koji se pojavio odmah nakon emisije što je dovelo policiju pravo na njegov avrata u Gvadalaharu", rekao je šerif Vahlstrom.

(Firsttoknow)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja