SPAJDERMEN SPREČIO TRAGEDIJU: Spasao porodicu iz kola u plamenu!
Foto: Facebook

Kao na filmu

SPAJDERMEN SPREČIO TRAGEDIJU: Spasao porodicu iz kola u plamenu!

Planeta -
Lusi Dej i Stiven Grant su se vozili u svom automobilu sa svojom najmlađom ćerkom Mili kada se njihovo vozilo iznenada zapalilo

ISTBURN - Porodica je bila na putu do lokalne bolnice u Saseksu kada je dim počeo da izlazi ispod automobila. Lusi i Stiven nisu na vreme primetili.

Srećom, naišao je "Spajdermen" - Tom Roš, 24, zabavljač koji je krenuo na dečiji rođendan sa svojom devojkom, vozio je u suprotnoj traci i primetio dim.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Mogli smo da osetimo miris sirovog benzina i videli smo kako dim izlazi ispod automobila. Bilo je kao u akcionim filmovima, očekivali smo da će kola eksplodirati svakog trenutka. Pokušali smo da ih zaustavimo i kada su stali, vikao sam iz sveg glasa da se udalje od automobila. Pozvali smo ih u naš auto, a sve to vreme sam bio obučen u kostim Spajdermena", rekao je Tim.

Lusi, koja je 22 nedelje trudna, je vozila svog muža Granta u bolnicu nakon što je presekao svoj prst koristeći kosilicu za travu, njihova ćerka Mili je takođe bila u kolima. Zahvaljujući Rošu, nakon što su dospeli u bolnicu, doktori su povezali Grantov prst.

Had alot of fun working with Party Time Wishes last Saturday in Eastbourne. These little ones were alot of fun to play...

Posted by Tom Roche on Wednesday, 30 September 2015

Lusi je priznala da je incident bio čudan, ali je rekla da u tom dramatičnom trenutku nije ni obratila pažnju na odeću njihovog spasioca. Zahvaljujući Rošu, rekla je: "Zaista želim da zna koliko nam ovo znači", takođe je zahvalila doktorima na njihovom trudu.

We have been very busy bringing the magic to lots of parties this weekend. We would like to say.... Happy 5th Birthday...

Posted by Party Time Wishes on Monday, 28 September 2015

Slučaj vatre je još uvek nerazjašnjen, ali vatrogasci misle da je zbog mehaničkog problema.

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track