HOROR U NJUKASLU: Izbola najbolju drugaricu jer su bile zaljubljene u istog dečka
Foto: Profimedia

Presuda

HOROR U NJUKASLU: Izbola najbolju drugaricu jer su bile zaljubljene u istog dečka

Planeta -
Ono što je počelo kao guranje i čupanje za kosu ubrzo je eskaliralo u pravi horor, jer je tinejdžerka ubrzo zgrabila metalnu cev sa zemlje i zabola je u svoju suparnicu

NJUKASL - Vrhovni sud u Njukaslu osudio je danas 17-godišnju devojku na tri godine zatvora, jer je metalnom šipkom šest puta izbola svoju bivšu najbolju drugaricu, ostavivši je trajno unakaženu.

Sud je saopštio da je do zločina došlo kada su se dve drugarice dogovorile da se nađu u lokalnom prirodnom rezervatu i fizički obračunaju zbog simpatija prema istom dečku. Ono što je počelo kao guranje i čupanje za kosu ubrzo je eskaliralo u pravi horor, jer je neimenovana tinejdžerka ubrzo zgrabila metalnu cev sa zemlje i zabola je u svoju suparnicu.

Povređena devojka je ubrzo prevezena u najbližu bolnicu, gde joj je ukazana prva pomoć i ušivene ubodne rane na licu i telu, dok je teška povreda vrata zahtevala hitnu operativnu intervenciju, nakon koje je nesrećna tinejdžerka, zbog oštećenja nerava, ipak, zadobila privremenu paralizu mišića lica.

Osuđena devojka je, nakon izricanja presude, upućena na izdržavanje kazne u Kazneno-popravni dom za maloletnike.

(mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track