JEZIVO SAZNANJE: Mali Muhamed (4) silovan pa ubijen, Silvio S. priznao i ubistvo malog Elijasa!
Foto: Printskrin

Nemac priznao zločine

JEZIVO SAZNANJE: Mali Muhamed (4) silovan pa ubijen, Silvio S. priznao i ubistvo malog Elijasa!

Planeta -
Silvio S. priznao da ga je Muhameda seksualno napastvovao i ubio dan nakon otmice, ali i da je ubio malenog Eliasa i potom ga zakopao u bašti u Lukenvaldeu

BERLIN - Silvio S., 32-godišnji Nemac, koji je počinio i priznao ubistvo malenog Muhameda (4) iz Bosne i Hercegovine, priznao je i da je ubio i 6-godišnjeg Eliasa koji je nestao iz Postdama 8. jula ove godine.

Kako javljaju nemački mediji, Silvio S. je protekle noći priznao policiji i da je ubio malenog Eliasa i potom ga zakopao u bašti u Lukenvaldeu. Policija je na licu mesta i traga za telom ovog mališana. Elias je nestao iz parka ispred doma svojih roditelja.

Takođe, objavljeno je kako je ubica priznao kako je Muhameda Januzija, 4-godišnjaka iz Bosne i Hercegovine, namamio pokazavši mu plišanu igračku.

Tagesšpigel javlja kako je priznao i da ga je seksualno napastvovao i ubio dan nakon otmice, 2. oktobra.

Porodica Muhameda Januzija poručila je da dečaka želi da sahrani u BiH. Njegovo telo pronađeno je juče u gepeku automobila Silvija S, nakon što ga je majka prijavila policiji.

Ubica je majci i ranije priznao da je učinio "nešto jako, jako loše", ali je priznao šta je učinio tek nakon što ga je otac prepoznao na snimku koju je berlinska policija objavila pre dva dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track