(VIDEO) ČUDOVIŠTE IZ MONTSERATE: Davio žrtve, opštio s leševima i zakopavao ih turistima pod nosem!
Foto: Printscreen Yt

Konano uhvaćen

(VIDEO) ČUDOVIŠTE IZ MONTSERATE: Davio žrtve, opštio s leševima i zakopavao ih turistima pod nosem!

Planeta -
Fredi Armando Valensija je mamio devojke od 18 do 22 godine u svoju "narko jazbinu", koju je napravio na Montseratu, obećavajući im drogu i hranu u zamenu za seks

Kolumbijska policija je ovog serijskog ubicu zatekla s dokazima u rukama - nosio je džak pun ljudski ostataka da ih zakopa turistima pod nosem.

Tako je prošle sedmice uhapšeno "čudovište iz Montserate', kolumbijski serijski ubica koji je svoje žrtve davio, seksualno opštio s njihovim leševima i ostatke zakopavao u blizini mesta koja su poznata kao najpopularnije turističke odrednice u ovoj zemlji.

Valensija je ispričao da je devojke od 18 do 22 godine namamljivao u svoju "narko jazbinu", koju je napravio na Montseratu, obećavajući im drogu i hranu u zamenu za seks. Navodno je ubijao samo one koje su ga odbile.

Isprva je priznao da je ubio sedam devojaka, ali kada je policija otkrila ostatke još osam osoba, priznao je ukupno 16 ubistava.

O Valensiji se malo zna; bio je beskućnik i živeo je usamljeno, ali neki mediji navode da je neko vreme studirao hemiju.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track