Najnovije vesti

Majka monstrum: S partnerom silovala bebu
Foto: Kurri

Majka monstrum: S partnerom silovala bebu

Planeta
Tesa Vanvlerah je u januaru ove godine priznala krivicu za incest, sodomiju i silovanje ćerku kojoj su sada tri godine, a imala je samo 5 meseci kada ju je par prvi put zlostavljao

Sudija u američkoj državi Misuri osudio je 22-godišnju Tesu Vanvlerah na dve uzastopne doživotne zatvorske kazne zatvora jer je zajedno s muškarcem kojeg je upoznala preko interneta seksualno zlostavljala novorođenče.

Advokati 22-godišnjakinje iz Bolvina nisu uspeli da uvere sud da njihovu klijentkinju osudi samo na uslovnu kaznu jer smatraju da je psihološki poremećaj uveliko kriv za ponašanje njihove klijentkinje, prenosi New York Daily News.

Tesa Vanvlerah je u januaru ove godine priznala krivicu za incest, sodomiju i silovanje ćerku kojoj su sada tri godine, a imala je samo 5 meseci kada ju je par prvi put zlostavljao.

Žena koja je devojčicu udomila, a potom i usvojila, sudu je ispričala kako je devojčica u početku panično vrištala kada bi je neko kupao ili pokušao da joj zameni pelenu.

Devojčica još ima noćne more.

Tesa Vanvlerah je uhapšena 2010. godine pošto je zbog dečje pornografije uhapšen 49-godišnji Keneth Kajl, profesor s kalifornijskog Univerziteta u East Bayu.

Kajl je priznao krivicu za zlostavljanje deteta i u martu je osuđen na 37 i po godina zatvora.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...