SAMO U RUSIJI: Mrtvac oživeo, pa nastavio da pije votku
Foto: Profimedia

Urbana legenda

SAMO U RUSIJI: Mrtvac oživeo, pa nastavio da pije votku

Planeta -
Jedan Rus otišao je u provod sa prijateljima, međutim, naprasno je umro, ali priča se tu ne završava.

Iznenada je oživeo u mrtvačnici i vratio se pijanci sa prijateljima koji su žalili njegovu smrt. Ili makar tako ide priča.

Ovu neobičnu priču preneo je lokalni list Khasanskiye Vesti na istoku Rusije. Kako list navodi, neimenovani lokalni meštanin pijančio je sa prijateljima, ali je odjednom pao mrtav. Njegovi pijani drugari su pozvali policiju, a ambulantna kola su telo odnela u mrtvačnicu.

Tada je čovek oživeo, prema rečima detektiva Alekseja Stoeva."Te noći mrtvačnica je bila puna. U jednom trenutku, čovek se probudio ne znajući gde se nalazi. Bilo je veoma mračno i hladno. Lupao je na vrata", kaže on.

Čula ga je prestrašena devojka koja je pozvala i policiju, ali joj oni nisu verovali kada im je ispričala šta se dogodilo. Ipak, kada su došli uvideli su da je mrtav čovek zapravo živ i zdrav. Nakon što su mu uzeli izjavu, pustili su ga da ide svojim putem.

Uprkos svemu, junak ove priče nije otišao kući već se vratio svojim drugarima u piću. Kada ga je jedan od njih ugledao na vratima onesvestio se.

(Mashable)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja