NA MIRU HTEO DA IGRA VIDEO-IGRICE: Otac sa svojih 120 kila seo na dete i zdrobio ga!
Foto: Printscreen Tweet

Dete umrlo u mukama

NA MIRU HTEO DA IGRA VIDEO-IGRICE: Otac sa svojih 120 kila seo na dete i zdrobio ga!

Planeta -
Otac težak preko 120 kilograma seo je na svog šestogodišnjeg sina i doslovce ga zdrobio dok je igrao video-igru na Badnje veče

Svedok ovog svirepog ubistva koje s edogodilo na Floridi bio je godinu dana stariji brat koji je policiji rekao: ‘Kad ga je tata zgnječio, umro je.’

Policija je objavila da su Džejms ‘Rik’ Derman i njegova devojka Ešli Kol oko 19.30 rekli su deci da idu na spavanje.Kako dečaci nisu poslušali iznervirani otac ih je za kaznu oterao u ćošak i rekoa da stoje okrenuti prema zidu i budu mirni.

Navodno je u jednom momentu ‘ulovio’ mlađeg sina kako gleda prema njima dok igraju videoigre. Tada ga je dohvati paci na kauč i seo na njega svom težinom pritisnuvši ga na kauč i nastavio da igra video-igre i ignorišući detetov plač i vrisku da ne može da diše, prenosi Independent.

Ustao je tek kada je dete prestalo da se miče i pozvali policiju i hitnu pomoć koja je pokušala da ga reanimira. U bolnici je konstatovana smrt dečaka.

Šef policije okruga Sarasota na Floridi John Walsh rekao je da je ubistvo bilo ‘stravično i zlonamerno’. Dearman se je uhapšen i biće optužen za ubistvo.

(Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track