TRAMP TEŠKO ISPROZIVAO BUŠA I KLINTONOVE: Džeb je tužan slučaj, Hilari slaba a Bil licemer
Foto: AP

TRAMP TEŠKO ISPROZIVAO BUŠA I KLINTONOVE: Džeb je tužan slučaj, Hilari slaba a Bil licemer

Planeta -
Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp ne štedi snagu a ni reči kako bi omalovažio svoje protivnike u trci za prvog čoveka države. Tako je se od početka godine obrušio na Džeba Buša ali i Klintonove, koje na Tviteru napada na najbrutalnijijim prozivkama.

Sem što redovno objavljuje snimke i fotografije sa poseta gradovima u okviru svoje predsedničke kampanje, Donald Tramp, čini se, svaki slobodan trenutak koristi da "oplete" po svojim protivnicima.

Tako je samo u poslednja dva dana ostavio nekoliko tvitova kojima je maltene ponizio Džeba Buša, potencijalnog kandidata Republikanske partije za predsednika SAD. Tako je za Buša napisao da je "tužan slučaj" i "totalna sramota za sebe i svoju porodicu".

Međutim, tu nije kraj pa je napisao da bi trebalo da fokusira svoj novac na ljude koji su ispred njega u među biračima a na kraju je dodao da "Nema šanse!"

Naravno, u čitavu priču je morao da uključi i potencijalnu kandidatkinju Demokratske stranke na američkim predsedničkim izborima Hilari Klinton. Tako je u jednom tvitu napisao:

"Hilari Klinton nema snage ni izdržljivosti da bude predsednik. Džeb Buš je individua sa malo energije, ali ni Hilari nije mnogo bolja!"

Nakon što je Bil Klinton objavio da će se uključiti u kampanju svoje supruge, Tramp naravno nije mogao da izdrži i ne okači komentar. Tako je napisao da se nada da će Bil početi da "govori o ženskim pitanjima kako bi glasači mogli da vide kakav je licemer i kako Hilari ponižava te žene!"

Naravno, nije ostao dužan ni sadašnjem predsedniku SAD pa je u jednom od tvitova napisao da su Obama i Hilari Klinton dvoje ljudi koji su "od ISIS-a napravili veliki problem".

(E.P.K)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja