UBISTVO DETETA BIĆE REŠENO NAKON 32 GODINE: Otac pronašao ključni dokaz na tavanu kuće
Foto: Printscreen Youtube

Misterija

UBISTVO DETETA BIĆE REŠENO NAKON 32 GODINE: Otac pronašao ključni dokaz na tavanu kuće

Planeta -
Dečak Geri Grant je u svojoj osmoj godini krvnički pretučen na smrt nedaleko od svoje kuće u Atlantik sitiju, a ovaj zločin se desio 1984. godine. Njegov otac pronašao je dokaz koji bi mogao da reši čitav slučaj.

Nakon što je dete ubijeno, policija nije do danas uspela da otkrije ko su ubice i šta se desilo. Međutim, dečakov otac Geri Grant senior, koji je bio policajac, otkrio je audio kasetu koja bi mogla da pomogne u rešavanju čitavog slučaja.

On je nedavno želeo da veliki broj kaseta koje su mu se nalazile na tavanu prebaci u mp3 format, kada je naleteo na jednu koja je bila obeležena nazivom "telefonski pozivi".

Kako tvrdi, nakon što je preslušao kasetu samo što nije pao sa stolice.

"Na snimku se nalazio zapis telefonskog poziva policiji upućenog policiji, nakon ubistva mog sina", rekao je on i dodao da je glas na snimku policiji poručio da ga nikada neće uhvatiti.

Ove trake Grant je dobio pre mnogo godina, ali tvrdi da nije čuo snimke kada je prvi put slušao. On je objasnio da je tri meseca kasnije snimljen još jedan poziv, a na njemu se čuje čovek koji je imenovao ubicu.

"Rekao je da je Geri stradao zbog njegovog oca. Nažalost, ja se toga ne sećam jer sam bio potpuno slomljen zbog njegove smrti", priznaje nesrećni čovek.

Ime ubice je Karl Mejson "Bu", a on je bio njihov komšija koji je dobro poznavao dečaka i Granta seniora.

- Verujem da je bio umešan, ali verujem da to nije učinio sam. Ne prođe sekund da ne mislim na svog sina. Isteraću pravdu do kraja - uporan je Grant, koji je traku predao okružnom tužiocu.

(Fox news)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja