OTVARA DOSIJE IKS: Hilari Klinton će otkriti istinu o vanzemaljcima
Foto: Youtube/Printscreen

Istažiće Zonu 51

OTVARA DOSIJE IKS: Hilari Klinton će otkriti istinu o vanzemaljcima

Planeta -
Hilari Klinton je američnkim reporterima rekla da će, ako bude izabrana za predsednicu SAD-a, otkriti sve tajne o vanzemaljcima, uprkos pređašnjoj tvrdnji njenog supruga da se u "Zoni 51" ne kriju mali zeleni.

Ovaj komentar je bio više šaljiv nego ozbiljan, ali je to ipak prvi put da neko, "ovog kalibra", uopšte komentariše na temu inteligentnog života sa drugih planeta.

Njen suprug i bivši predsednik Bil Klinton pre osam godina govorio o istoj temi, gostujući kod Džimija Kimela. On je tada rekao da prema dokumentima koje je video, a tiču se Rozvela i Zone 51 – primarne lokacije u srcima svih koji veruju u ove teorije zavere, on nema saznanja da su Zemlju posetila bića s neke druge planete.

„Ako nas jednog dana posete, neću biti iznenađen. Nadam se samo da neće biti poput 'Dana Nezavisnosti' (film iz 1996)“, rekao je Klinton.

Dejmond Stir, novinar koji je Hilari Klinton postavio ovo pitanje, kazao je kako ju je pitao ovo upravo zbog tog komentara njenog supruga. „Ne znamo to sa sigurnošću“,rekla je ona i dodala: „Možda možemo da oformimo jedinicu da ode i istraži Zonu 51.“

(CNN)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track