(VIDEO) BOLESNICI U GLAVU ZGROZILI INTERNET: Ukrajinci pravili sprdačinu od smrti ruskog pilota!
Foto: Printscreen Yt

Odvratno!

(VIDEO) BOLESNICI U GLAVU ZGROZILI INTERNET: Ukrajinci pravili sprdačinu od smrti ruskog pilota!

Planeta -
U ogavnom performansu "Kazna za ruskog pilota" veselili su se u jednom kijevskom restoranu u novogodišnjoj noći.

Video-snimak sramotnog iživljavanja nad tragičnom sudbinom ruskog pilota čiji je avion pogođen nad Sirijom pojavio se na društvenim mrežama na opšte zgražavanje korisnika interneta.

Novogodišnja žurka pod nazivom "Nož u leđa" održana je u jednom kijevskom restoranu, a vrhunac uživanja za ukrajinske "patriote" bio je skeč "Kazna za ruskog pilota": katapultiranog ruskog pilota hvataju džihadisti ISIL, bacaju ga na kolena i kolju, a beživotno telo pada.

Ova gadost toliko je oduševila prisutne da su poklicima "slava Ukrajini" svi zajedno proslavili "klanje ruskog pilota".

"I tako će biti sa svakim Rusom koji dođe u našu zemlju. A ja vam predlažem da se zabavite i budete veseliji od ovog Rusa“, poentirao je jedan od organizatora, očigledno fašista sudeći po tome što je na ruci nosio traku sa simbolom stilizovane svastike.

Reakcije na ovu nakaznost su nepodeljene: ljudi su zgroženi zbog tolike mržnje i cinizme Kijevljana, javlja TV Zvezda i dodaje da ovo nije prvi slučaj da se u prestonici Ukrajine izvode ovakve nastranosti. Tako je na doček Nove godine u drugom kijevskom restoranu služena jela "Dom sindikata", "Jetra pripadnika samoodbrane" i liker "Veteranka". Za desert je služena torta - u obliku ruskog deteta.

(TV Zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track