(VIDEO) BLIZNAKINJE ZBOG DROGE POSTALE MONSTRUMI: Krale smo od slepih staraca samo da bi se uradile
Foto: Printscreen Youtube

Pakao od života

(VIDEO) BLIZNAKINJE ZBOG DROGE POSTALE MONSTRUMI: Krale smo od slepih staraca samo da bi se uradile

Planeta -
Identične bliznakinje Talia i Alisa, koje imaju po 21 godinu, bore se sa zavisnošću od heroina i kažu da ne postoji gotovo ništa što neće uraditi da bi se drogirale, uključujući i krađu od porodice i starih ljudi.

"Kada sam imala 18 godina, našla sam posao kao zdravstveni pomoćnik u staračkom domu, jer sam želela da pljačkam starce. Iako zvuči ludo, ali starije osobe uvek imaju para", kaže Talia.

"Opljačkala sam kesu penija od slepog čoveka, a on je bio u svom krevetu kada sam bila tamo", dodajući da je bila uhvaćena, ali je odležala samo jedan mesec u zatvoru i dobila 18 meseci uslovne kazne jer joj je "tata stvarno dobar advokat".

Dve sestre su ispred kamere ispričale sve ekstremne stvari koje su radile da bi dobile novac za drogu, pa je Alisa ispričala da su učestvovale i u pljački prodavnice pića.

"Bila sam sa jednim dečkom, i nismo imali ideju. Rekala sam, hajde da opljačkamo prodavnice pića. Znam jednu savršenu. Ti ćeš to uraditi. Uzmi oružje. Imali smo pušku, on je stavio masku, ušao u prodavnici pića i opljačkali smo je. On je istrčao, bacio mi sve pare i krenuli smo kolima. Prebrojali smo novac na putu do dilera. Nije čak ni razmislio o tome šta se desilo", ispričala je ona.

"Osećam se nepobedivo dok me ne uhvate", kaže Alisa, koji dodaje da je njen navodni saučesnik "sedeo u zatvoru tri meseca, dok se ona drogirala".

Iz sopstvene kuće bliznakinje priznaju da su ukrale kasicu prasicu, kompjutere, iPad i televizore - čak i ogrlicu koja je stajala oko urne svoje bake.

Ali krađa nije jedina stvar za koju devojke kažu da će učiniti kako bi dobile novac za drogu. Talia i Alisa kažu da su takođe smo imale seks za novac - i iskoriste činjenicu da su oni bliznakinje kako bi dobile još više novca.

"Ako ste identične bliznakinje, dobijate dvostruko više novca, duplo više droge, duplo mušterija. To je dvostruko više svega", kaže Alisa.

Talia dodaje: "Ja to mrzim. Osećam se odvratno svaki put. Ali zbog droge na kraju sve vredi".

(Huffingtonpost)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track