SKINULA SE GOLA PRED ČITAVIM AERODROMOM: Devojka protestovala jer su hteli da je pretresu
Foto: Printscreen Twitter

Smehotresna reakcija

SKINULA SE GOLA PRED ČITAVIM AERODROMOM: Devojka protestovala jer su hteli da je pretresu

Planeta -
Jedna britanka planirala je da ode u Barselonu avionom, ali joj je pobegao avion zbog obezbeđenja koje nije htelo da je pusti. Na kraju, iz besa ona je skinula majicu da pokaže da je bezopasna.

Naime, Ejmar Ni Gialgair krenula je u Španiju kako bi imala intervju za arhitektonski posao i stigla je na aerodrom 90 minuta pre leta.

Međutim, kako je objasnila, obezbeđenje ne aerodromu je zaustavilo nakon što je prošla bezbednosni skener rekavši joj da se "smatra veoma opasnom i da možda nešto skriva".

Pošto nije mogla da ih ubedi u suprotno, devojka se na kraju skinula da bi pokazala da nema ništa na svom telu. Ali policija je odmah uhapsila, i kako tvrdi, tom prilikom joj slomila palac.

Posle toga su je zadržali u policijskoj stanici čak 15 sati, a onda je zbog devijantnog ponašanja morala još da plati kaznu od 80 funti i dodatnih 70 funti troškova.

Tužilac Karen Filips ispričao je sudu da je devojka odbila da bude pretresena, da je bila ljuta i uznemirena, nakon čega je skinula suknju i ostala u hulahopkama.

"Građani okolo su bili uznemireni kada se svukla. Takođe ona je udarila o sto ljutito tom prilikom", tvrdio je tužilac.

(Metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track