DEVOJČICA (14) IZBOLA DEVET LJUDI: Nisam normalna, moram da koljem
Foto: Printskrin

Horor tinejdžerka

DEVOJČICA (14) IZBOLA DEVET LJUDI: Nisam normalna, moram da koljem

Planeta -
Mama ne želi da zove policiju da me spreči, ali ja moram da odem u školu i izbodem ljude, napisala Kanađanka (14) pre napada

TORONTO - Kanađanka stara 14 godina uletela je juče u srednju školu u Pikeringu naoružana sa dva kuhinjska noža i izbola devetoro ljudi, i to nekoliko sati nakon što je brutalne napade najavila na internetu.Kako javljaju mediji, povređeno je šestoro đaka i troje profesora, a četvoro njih je završilo u bolnici.Susret sa smrću- Tek sam ušao u školu, pola sata pre početka časova, kada sam video da đaci beže od nečega. Nisam ni shvatio šta se dešava dok nisam video da profesorka drži devojčicu kojoj je krv šikljala iz vrata. A onda sam ugledao devojku sa dva velika noža u rukama. Videla je i ona mene, pa je krenula ka meni. Pobegao sam što sam brže mogao - ispričao je Rajan Danklin (15).Nakon krvavog pira, grupa nastavnika je uspela da zaustavi tinejdžerku i sačeka dolazak policije.Mediji nisu objavili ime devojčice, ali su se na internetu pojavili njeni krvavi stihovi, kao i najava zločina, koju je postavila na sajt Tumblr.- Danas idem u školu da izbodem ljude. Ne vraćam se više. Doviđenja svima, hvala vam za zabavna vremena - napisala je tinejdžerka koja je koristila nadimak Fevery.Ona je, dodaju, bila povučena, u školi se nije družila ni sa kim, a često je menjala ime. O nagonima za napadima već je pisala.Pokušala samoubistvo- Mrzim što ne znam šta da radim. Mama misli da bi bilo previše da pozove policiju zbog mene, ali ja zaista mislim da odem sutra u školu i izbodem ih. Nisam sigurna kako će se to završiti. Moguće je da završim u zatvoru, ali verovatnije je da će me policija ubiti. Pokušala sam ranije da se ubijem da bih sprečila sebe, ali moram da krenem u pohod. Nikad to nisam želela. Samo sam htela da budem normalna, ali nisam imala šanse - napisala je ona.

PesmaBEZ MILOSTIDevojka koja je izbola devetoro ljudi na internet je postavila i pesmu kojom najavljuje zločin. „Bolje da bežiš jer dolazim po tebe bez milosti“, samo su neki od stihova. Ona opisuje kako će napadati ljude tako da ih mnogo boli, a onda presuditi sebi. „Nadam se da si pobegao, ja nisam nikad mogla“, piše ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track