ZLOČIN I KAZNA: 19 godina robije za britanskog vojnika koji je silovao devojčicu (6)
Foto: Profimedia

Čudovište

ZLOČIN I KAZNA: 19 godina robije za britanskog vojnika koji je silovao devojčicu (6)

Planeta -
Vojnik Mark Keli (32) namamio je dete bombonama i pretio joj da će je oduzeti roditeljima ako im ispriča šta joj je uradio

Monstrum je devojčicu silovao dva puta - u vojnim barakama u Linehemu u Viltširu i u automobilu, a osim za dva silovanja, osuđen je i za dva podsticanja deteta na seks.

Keli, profesionalni vojnik 13 godina, negirao je krivicu i nije pokazao nikakvu emociju tokom izricanja presude.

"Iskoristili ste priliku da podlo, izopačeno i perverzno iskoristite devojčicu. Niko nije mogao da ne primetiti njenu dečju nevinost prilikom davanja iskaza. Možemo samo da nagađamo kako će ono što se joj uradili uticati na nju u budućnosti. Osim toga, pokušali ste da je sprečite da ikome kaže šta se dogodilo. Posledice po nju biće brojne, nesagledive i trajne", rekao je sudija Tim Mouzli obrazlažući presudu.

"Muka mi je od onog što je uradio mom detetu i to ću osećati do svoje smrti", poručila je devojčicina majka u pisanoj izjavi.

Policija je zadovoljna presudom.

"On je vrebao dete i ubedio je da će biti stravično kažnjena ako progovori o zlostavljanju. Ali, uprkos pretnjama, mala devojčica je skupila snagu i hrabrost da kaže majci. Zahvaljujući tome predator je zatvoren", rekla je detektivka Tanja Džarviz.

(Ibtimes)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track