(VIDEO) INSTANT KARMA: Mamu koja zagovara pravo nošenja oružja sinčić (4) upucao u leđa!
Foto: Facebook

A hvalila se pištoljima

(VIDEO) INSTANT KARMA: Mamu koja zagovara pravo nošenja oružja sinčić (4) upucao u leđa!

Planeta -
Nesreća se dogodila samo 24 sata pošto se na društvenim mrežama hvalila da vešto barata oružjem.

Jamie Gilt is in stable condition.

Posted by Slate.com on Wednesday, March 9, 2016

Džejmi Gilt (31), mama iz Floride koja često objavljuje postove u kojima podržava nošenje oružja, vozila je kroz okrug Patnam u Džeksonvilu kad ju je rođeni sinčić (4) upucao u leđa pištoljem koji je našao na zadnjem sedištu!

Samo nekoliko dana ranije, Džejmi se na svojoj stranici na Fejsbuku pohvalila kako obavezno pre treninga u streljani svom sinu oblači neprobojni prsluk. Više puta je naglasila da smatra da ima pravo da upuca svakoga ko preti njenoj porodici, pa tome uči i svoje dete.

The mom, a pro-gun activist who runs the page Jamie Gilt for Gun Sense, told deputies her 4-year-old son shot her in the back with a .45-caliber handgun that was on the floor of her pickup truck.

Posted by CBS News on Wednesday, March 9, 2016

A mališan je dohvatio poluautomatski pištolj kalibra 45, uperio ga u mamu i opalio. Ranjena žena zaustavila je auto i mahnula policajcu koji se nalazio u blizini da dođe, a on je pozvao policiju. Brzo je prevezena u bolnicu i u stabilnom stanju je.

Na sreću, dete nije nastavilo da puca i nije povredilo sebe. O celom incidentu obaveštena i socijalna služba, a istražitelji pokušavaju da ustanove kako je dete tačno došlo do oružja. Portparol kancelarije šerifa u okrugu Putnam Dzozef Vels kaže da pištolj iz koga je decak pucao u utorak popodne pripada. Osim toga, policajac koji je prišao kad ga je ranjena Džejmi pozvala kaže da dečak nije bio ni propisno vezan.

U Floridi je čuvanje i ostavljanje oružja na mestima dostupnim deci je protivzakonito.

"Oružje mora biti na bezbednom mestu i zaključano", rekao je Dzozef Vels.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track