HIT IDEJA: Melaniji Tramp 10 miliona dolara da hvali seks-igračke
Foto: Profimedia

Nepristojna ponuda: Poziv mogućoj prvoj dami

HIT IDEJA: Melaniji Tramp 10 miliona dolara da hvali seks-igračke

Planeta -
Firma iz Majamija ponudila supruzi Donalda Trampa veliku sumu novca ako se uključi u kampanju erotskih radnji inspirisanu njenim mužem

NJUJORK - Uspeh milijardera Donalda Trampa na unutarstranačkim izborima iznenadio je Ameriku, a jedna kompanija za proizvodnju i prodaju seks-igračaka rešila je da izvuče korist iz njegove kampanje, pa i da u nju uključi milijarderovu lepšu polovinu.Firma iz Majamija „Ela Paradis“ biznismenov slogan pretvorila je u moto „Učinimo seks sjajnim ponovo“, a Melaniji Tramp nude najmanje 10 miliona dolara da postane zaštitno lice njihove kampanje.Principi sreće- Ova zemlja osnovana je na principima života, slobode i potrage za srećom. Zato je zadovoljstvo ne samo naše pravo već naša građanska dužnost. Upravo zato verujemo da je vreme da seks ponovo postane sjajan - rekao je Tino Ditrih, jedan od vlasnika kompanije „Ela Paradis“.Kako kaže, njihova kampanja je već krenula kako treba, ali će dostići veći nivo ako im se priključi moguća prva dama.- Naša kompanija stupila je u kontakt s Melanijom Tramp i njenim predstavnicima. Nudimo joj 10 miliona dolara da se uključi u kampanju, a poklonićemo joj i robu po izboru u vrednosti od 15.000 dolara kako bi otkrila kakve sve sjajne produkte nudimo - kaže Ditrih.Kako dodaje, zanosna Slovenka im još nije odgovorila, ali su oni kampanju pokrenuli i već nude prepoznatljive Trampove crvene kačkete sa sloganom.Pozirala golaInače, Melanija se pre udaje za Donalda Trampa bavila modelingom, a svojevremeno je pozirala gola za britansko izdanje magazina GQ. Takođe, ranije nije bila stidljiva kad je reč o seksu. Tako je u emisiji Hauarda Sterna 2000, dok su još bili samo u vezi, pričala da s Donaldom ima „neverovatan seksualni odnos bar jednom dnevno, često i mnogo više od toga“.

Panika zabrinjavajuća poruka republikanca TRAMP: AKO NE POBEDIM, CELA AMERIKA ĆE GORETI!Donald Tramp pobedio je preksinoć na unutarstranačkim izborima za predsedničku kandidaturu Republikanske partije, ali ipak nema dovoljno delegata da može biti siguran u trijumf. Izgleda da ga je to uplašio, pa je juče poslao zabrinjavajuću poruku.- Blizu sam pobede. Mislim da ne možete da kažete da se to ne dobija automatski. Mislim da ćete imati nerede ako neko ospori rezultate za 10.000 glasova. Predstavljam milione ljudi i mislim da bi se loše stvari dogodile ako se to ne poštuje - rekao je on za CNN.Tramp je dosad osvojio 621 delegata, Ted Kruz je drugi sa 396, a Džon Keisik treći sa 138. Rubio je odustao sa 168 delegata. Za nominaciju je neophodno osvojiti 1.237 delegata.

SumnjivoTRGOVINA S KARSONOMDoskorašnji republikanski kandidat za predsedničku nominaciju Ben Karson podržao je kandidaturu Donalda Trampa zbog obećanog mesta u njegovoj administraciji, prenosi Sputnjik. Ova razmena mogla bi da se smatra nelegalnom po američkim zakonima i nosi kaznu do dve godine zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track