PRONAĐITE NLO OD 30 METARA KORISTEĆI GUGL MAPE: Evo uputstvo kako da ga sami locirate u Oblasti 51!
Foto: Youtube

Korak po korak

PRONAĐITE NLO OD 30 METARA KORISTEĆI GUGL MAPE: Evo uputstvo kako da ga sami locirate u Oblasti 51!

Planeta -
Dok većina lovaca na vanzemaljce proučava fotografije NASA, jedan od njih tvrdi da je NLO primetio unutar klimatski kontrolisanog hangara u području 51, i to koristeći Gugl Mape.

Naime, osnivač stranice UFO Sightings Daily, Skot Vorning, nedavno je na internetu objavio video koji pokazuje kako "putovati kroz vreme" na toj platformi i tvrdi da je upravo tako uspeo da locira NLO prečnika 30 metara u tajnom području S4 - gde su se, kako bivši zaposnei područja 51 tvrde, nalazilo nekoliko NLO 1989. godine.

Vorning je još 2010. godine ukazao na nekoliko NLO-a, uključujući i taj prečnika 30 metara, koji je bio smešten u hangaru u području S4. Tada je dao detaljne koordinate i uputstva kako ga locirati koristeći Gugl Mape i pozvao fanove da se sami uvere - pre nego što Gugl izbriše snimke.

"Za neka tri meseca ili manje Gugl će primetiti ovaj video i obrisati snimke NLO iz svog sistema", napisao je tada.

" Pre 6 godina sam vam dao koordinate koje vas sada neće odvesti na pravo mesto. To ne bi trebalo da se događa", rekao je Vorning pa objasnio korisnicima kako da vrate vreme u Gugl Mapama.

Vorning tvrdi da je samo 30 odsto NLO virilo iz hangara, dok se nastavila gradnja oko njega.

"NLO je parkiran ispod hangara. To područje zovem S4 otkako sam čuo priče od Boba Lazara o tom području i NLO koji se tamo nalaze. On tvrdi da je radio na jednom od osam NLO.

Bob Lazar bio je vladin naučnik i inženjer koji je koristio obrnuti inženjering na vanzemaljskoj tehnologiji. On je tvrdio da vlada skriva NLO u blizini jezera Papuse.

Lazar je s tim u javnost izašao 1989. i rekao kako je siguran u ono što je video.

Ta je tehnologija stotinama godina ispred nas - kazao je tada, a NSA je tada bezuspešno pokušala da mu ukalja ugled, piše Waring pa dodaje:

"Ne verujte onome što NSA i CIA šire o Bobu. Ima sve dokumente koji potkrjepljuju da je radio na tome.

(Jutatnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track