ČUDO U VELSU: Auto leteo i slupao se, vozač bez povreda!
Foto: Print Screen

Snimljen neverovatan udes u Britaniji

ČUDO U VELSU: Auto leteo i slupao se, vozač bez povreda!

Planeta -
Vozilo je iz nepoznatog razloga skliznulo sa puta, ali je osoba u kolima, uprkos katastrofalnom prevrtanju, gotovo neozleđena

VELS - Automobil kojim je upravljala žena na auto-putu u predgrađu Velsa skliznuo je u jednom trenutku s puta i čak dva puta se prevrnuo u vazduhu da bi se konačno sručio na zemlju.Žena je, čudom ili pukom srećom, preživela neverovatan udes. Na dramatičnom snimku koji je napravio očevidac Norman Drinkvoter i postavio na svoj Fejsbuk profil vidi se plavi automobil koji se kreće u njegovom pravcu. Iz nepoznatih razloga, žena koja je upravljala vozilom samo je u trenutku izgubila kontrolu, skliznula ka levom ivičnjaku kada je auto poleteo i prevrnuo.

Začuđujuće prevrtanje... Automobil klizi, poleće i prevrće se u vazduhu
Začuđujuće prevrtanje... Automobil klizi, poleće i prevrće se u vazduhu

Norman Drinkvoter, vlasnik prodavnice, kaže da je žena „srećna što je živa“.- Vozio sam prema Trefnantu kad sam ispred sebe ugledao automobil koji potpuno gubi kontrolu, bilo je jezivo. Kako je sletela, tako je direktno udarila u moj automobil - rekao je.On je dodao da je odmah pozvao hitnu pomoć.- Lekari su je odveli u bolnicu, ali su je posle pregleda pustili kući jer je, što je neverovatno, bila gotovo nepovređena - rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja