Nemci su krivi za kraj sveta!

Polomili crnu lobanju

Nemci su krivi za kraj sveta!

Planeta -
Naučnici oštetili mističnu lobanju Maja, kojom je nacista Hajnrih Himler hteo da kontroliše svet

DREZDEN - Neoprezni naučnici.Bude li se 21. decembra ove godine dogodio kraj sveta, za to će biti krivi klizavi prsti Nemaca. Crna lobanja od vulkanskog kamena, čiji je vlasnik nekada bio nacista Hajnrih Himler, pala je na zemlju i polomila se u laboratoriji u Drezdenu.

Prema legendi, lobanju koju su izradile Maje ukrali su nacisti tridesetih godina prošlog veka s Tibeta, pošto su verovali u njena magična dejstva i da može pomoći čovečanstvu da preživi sudnji dan.

Naučnici u Drezdenu ispitivali su lobanju i kad se otkotrljala sa stola, odlomilo se parče s donje vilice. Za neke je ovo ravno katastrofi, ali drugi poručuju da ostanemo mirni i nastavimo život bez straha.

Vlasnik crne lobanje Tomas Rider tvrdi da je antički artefakt dobio od porodice nekadašnjeg britanskog vojnika, koji ga je 1945. godine oduzeo Himleru, vođi Gestapoa i SS jedinica, koje su odgovorne za mnoga zverstva i genocide. Rider smatra da incident s lobanjom „neće naljutiti bogove”, kao i da će svet postojati i posle 21. decembra.

- Nacisti su verovali da na svetu postoji 13 ovakvih lobanja i da onaj ko poseduje sve može da kontroliše svet - kaže Rider.

Maje su navodno napravile 13 lobanja, od kojih je devet ofarbano i predstavljaju ljudsku rasu, dok su četiri providne kao staklo i predstavljaju „zveri koje hodaju, puze, lete i klizaju se.” Jedna od legendi govori da trinaest kristalnih lobanja postoji još od vremena kad su ljudi naselili dvanaest planeta. Sve kristalne lobanje bile su poverene ljudima koji su naseljavali Zemlju, a koji su se nazivali Atlanti.

Nova iskopavanja

Na velikom arheološkom nalazištu u Gvatemali iskopan je antički grad Maja Ksulcin, a arheolozi veruju da je jedna pronađena soba pripadala tadašnjem pisaru na čijim se zidovima nalaze dosad neviđene slike čoveka u crnoj uniformi. Pronađen je i majanski kalendar, koji se, prema novim proračunima naučnika, ne završava 21. decembra već doseže i do 7.000 godina u budućnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track