DVOSTRUKI ŽIVOT UČITELJICE GEOGRAFIJE: 14-godišnjak surfovanjem po internetu izazvao seks skandal!
Foto: Printskrin

Uništen život

DVOSTRUKI ŽIVOT UČITELJICE GEOGRAFIJE: 14-godišnjak surfovanjem po internetu izazvao seks skandal!

Planeta -

Georgiana D., 27-godišnja učiteljica u malenoj školi u selu Prisakani u Rumuniji podnela je ostavku nakon što se našla u središtu seks skandala.

Jedan od njenih učenika na internetu je slučajno pronašao kompromitujući video koji je snimala za "Vebkem". Video i fotografije potom je podelio sa svojim kolegama iz škole, a vrlo brzo sporni sadržaj završio je i kod njenih nadređenih.Učiteljica je odmah dala otkaz."U šoku smo. Uopšte nije važno kada je video nastao. Neko sa ovakvom prošlošću ne može da radi u našoj školi", poručila je direktorka koja je ispričala kako se Georgiana pre dve godine vratila u svoje rodno selo iz grada."Molila me za posao. Bukvalno me preklinjala da joj nađem posao. Završila je studije geografije i ja sam odlučila da joj pružim priliku. Ovako nešto nisam očekivala", dodala je direktorka.

Učenik, 14-godišnjak koji je video podelio s prijateljima, nije imenovan. Na snimku se navodno vidi učiteljica kako ima polne odnose sa neimenovanim muškarcem.Georgiani sada preti doživotna zabrana predavanja u školama."Ova žena bila je uključena u aktivnosti koje jednostavno nisu primerene za nekoga ko radi s decom. Iako se radi o njenom privatnom životu ipak se radi o nekom ko decu treba biti uzor", rekla je inspektorka Magda Andresku iz Ministarstva prosvete i dodala kako će tražiti da joj se onemogući da ikada više radi s decom.(Jutarnji.hr/foto printsreen Webcam)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track