(VIDEO 18+) NAJODVRATNIJI ČOVEK NA NETU: Unuk tajkuna kojeg svi mrze
Foto: Printscreen Youtube

(VIDEO 18+) NAJODVRATNIJI ČOVEK NA NETU: Unuk tajkuna kojeg svi mrze

Planeta -

Grigorij Mamurin Griša unuk je jednog od najbogatijih ruskih oligarha Igora Nekludova, a mnogi ga opisuju kao najodvratnijeg lika na svetu.

Griša ima svoj Jutjub kanal na kojem postavlja klipove kako bi pokazao da novac može da kupi sve.

Skoro svi njegovi video klipovi imaju ili seksualne aluzije ili plaća ženama da mu operu auto odevene samo u donji veš, potom plaća ljudima da popiju njegov urin, zalivaju se sokom od paradajza, devojkama da mu nasred puta pokažu grudi... Ukratko – na svojim snimcima od svih traži da se ponižavaju.

Sebe iz nekog razloga naziva "ruskim Spilbergom" i uveren je da na ovaj način pokazuje slabosti društva.

"Ja ne osuđujem te ljude. Verujem da imaju probleme zbog kojih pristaju da rade određene stvari. Ne znam šta bih napravio da imam iste probleme kao i oni", preneo je Dejli mejl njegovu izjavu.

Njegov zadnji video pokazuje kako sedi u parkiranom automobilu da bi potom zaustavio par koji prolazi i pitao ih koliko bi koštalo da ima seks sa devojkom dok njegov dečko čeka da završi. Ponudio im je 2.000 evra, ali muškarac mu je zapretio da će ga prebiti. Ali, najgori deo priče tek dolazi – muškarac se predomislio i počeo sa njim da pregovara o ceni.

Taj je video pregledan gotovo dva miliona puta, a ni ostali ne zaostaju naročito zbog kontroverznih stvari koje se mogu videti, pre svega ponižavanja ljudi.

(Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track