PENZIONER TRAŽI ČISTAČICU, AL DA BUDE GOLA: Nećete verovati koliko već ponuda ima posle oglasa
Foto: Printscreen Twitter

Voajer

PENZIONER TRAŽI ČISTAČICU, AL DA BUDE GOLA: Nećete verovati koliko već ponuda ima posle oglasa

Planeta -

Jedan penzioner iz Kingsvuda ponudio je 20 funti na sat za čistačicu, ali je želeo jedan specifičan uslov - da bude gola.

Starac koji se predstavio kao Džon, ispričao je da ga je služavka napustila posle godinu dana rada i sada traži novu.

On je pre dve nedelje postavio neobičan oglas na tabli lokalnog kioska u Kigsvudu a već mu je stiglo osam prijava."Imao sam poslednju čistačicu u maju prošle godine i ona me je ostavila pre dve nedelje. Bila je starija učenica poslovnog menadžmenta i baš smo bili dobri drugari. Nikada ranije nije radila ništa slično tome i mislim da je to volela i da je unelo malo radosti u njen život. Ja sam u potrazi za nekim ko želi da ima avanturu", ispričao je ovaj penzioner.

"Iako ne mislim da imam ikakve šanse za još jednu vezu u životu iz različitih razloga, ne znači da još uvek ne mogu da cenim ženske obline", rekao je on.

Džon, koji živi sa svojom mačkom Nudl, prvi put je bio inspirisan da zaposli golu čistačicu i to nakon razgovora sa starim prijateljem u Londonu.

"Dok sam se vozio kući, ideja je rasla u meni. Kada sam se vratio, smislio sam da stavim oglas na lokalnu novinarnicu ali sam se pitao da li bi to prihvatili. Rekli su da je to u redu jer nije bilo nepristojno", objašnjava on.

Posle smene za čišćenje, Džon kaže da često sedne sa ženama uz čašu vina, ali ništa više.

"Postoje desetine načina kojima bih mogao da platim ženu, ali ovo nije seksualna stvar. Ja sam voajer, ja to priznajem. Niko ne zna o tome ništa jer je to lična stvar. I ne stidim se. Kada bi me neko pitao da li sam ja takva osoba, iskreno bih mu odgovorio", kaže Džon.

Prva čistačica Džona je napustila kada je njen muž dobio unapređenje i par se preselio u Gločester.On je brzo regrutovao još jednu ženu - učiteljicu.

"Ona je ubrzo dala otkaz zato što je čitala o drugim nastavnicima koji su otpušteni zbog rada u industriji seksa. Ali tu nije suština novac za dame. Suština je u smislu za avanturu, sa obe strane. Ne želim da to urade jer im je potreban novac", ispričao je penzioner.On je sada u lov za petom čistačicom ali do sada nije našao neku pogodnu.

"Ja sam prilično izbirljiv. Voleo bih da to bude neko ko ima ličnost, da mogu da razgovaram sa njom. Najradije bih da budu od kasnih dvadesetih do ranih tridesetih. Upoznao sam jednu ženu, ali ona je bila veoma nervozna. Meni to nije bilo u redu", ispričao je on.Džon se razveo od svoje žene pre 25 godina, a kaže da više voli prirodni tip.

"Ne volim barbike. Moji prijatelji su me odveli u jedan go-go klub za moj 60. rođendan i zaspao sam. Pretpostavljam da ne volim baš silikone...", kaže on.

Inače, reakcije na oglas su varirale od onih koji su ga pohvalili do onih koji su ga osudili."Što se tiče žena, pola su rekle da bi volele da imaju hrabrosti da to urade, ali drugi su rekle da je to strašno i odvratno", objasnio je Džon.

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track