UBIO BRAČNI PAR I OSTAVIO PORUKU: Oprostite, ovo je moje prvo ubistvo i bilo je početnički
Foto: Shutterstock

Šokantno

UBIO BRAČNI PAR I OSTAVIO PORUKU: Oprostite, ovo je moje prvo ubistvo i bilo je početnički

Planeta -

U američkoj saveznoj državi Kalifornija ubijen su dve osobe, a radi se o muslimanskom bračnom paru, poreklom iz Bangladeša.

Zvaničnici SAD-a su saopštili da su se Šamim Rabi (57) i Golam Rabi (59) najpre vodili kao nestali, nakon čega su ih prijatelji pronašli mrtve u njihovoj porodičnoj kući u gradu San Hozeu.

Saznaje se takođe da je u bračni par pucano iz automatske puške, a ubica je pored njihovih tela ostavio poruku: “Oprostite, ovo je moje prvo ubistvo i bilo je početnički”.

Iako još nisu poznati motivi ovog ubistva, policija je pokrenula istragu pa pretpostavlja da se radi o planiranom ubistvu kao i da postoji mogućnost da ga je izvršio neko blizak ovoj porodici. Policija je privela mlađeg sina ubijenog bračnog para radi ispitivanja, a u toku je potraga i za njihovim drugim sinom, prenosi agencija Anadolija.

Inače, jedan od supružnika bio je inženjer, a drugi knjigovođa. Nakon saznanja da su ubijeni, njihovi komšije su položili vence ispred kuće, a muslimanska zajednica u San Hozeu ovaj slučaj okarakterisala je šokantnim.

Član Islamskog centra Evergrin u San Hozeu Hasan Rahim izjavio je da je bračni par poznavao duže od 30 godina.

“Bili su jako društveni i druželjubivi ljudi. Zaista je teško shvatiti da su žrtve jednog ubistva. Ovo je veliki gubitak za nas, jako smo žalosni”, rekao je Rahim.

(Bportal.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track