(VIDEO) HTELI DA UKRADU KOLA, ALI SE OVOM NISU NADALI: Devojka se potukla sa lopovima, oni pobegli
Foto: Printscreen Facebook

Nju neće da pljačkaju

(VIDEO) HTELI DA UKRADU KOLA, ALI SE OVOM NISU NADALI: Devojka se potukla sa lopovima, oni pobegli

Planeta -

Policija Atlante traga za dva muškaraca koji su napali ženu uveče i pokušali da ukradu auto. Video nadzor na benzinskoj pumpi pokazuje Jasmin Voren kako daje novac beskućniku, a kada se okrenula, nju su napala dva mladića sa nečim što izgleda da oružje.

Video prikazuje mlade ljude koji su udarali Vorenovu u lice, što je devojku izazvalo da se bori."Kada sam pogledala u oči tog malog dečaka, mogala sam da vidim strah isto koliko sam i ja bila uplašena", rekla je Voren za ABC News.

"Nekako je za njih bilo šokantno da ih devojka udara i kao da su se pitali zašto?", ispričala je ona.Mladići su joj oteli ključeve i uskočili u vozilo, ali ušla u auto i posebla za pištoljem koji se nalazio kod sedišta za vozača a onda i za ključevima.

"Trgnula sam ključeve dole. Ključ se polomio u bravi. I onda više nisu mogli da pokrenu auto", rekla je Voren.Iako su očigledno očekivali da će ga lako uzeti, mladići su na kraju odustali od automobila, i samo su uspeli da joj ukradu mobilni telefon.

"Mislim da je moj život bio pošteđen jer sam mogala biti ubijena. Nikad se ne zna. A i to što sam dala novac beskućnicima, nekako mi je pomoglo", ispričala je ona.Dvojica mladića nisu pronađena blizu mesta, tvrdi policija, koja se nada da će ih pronaći uz pomoć videa.

(ABC News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track