(VIDEO) SREĆAN KRAJ: Silovala svog 12-godišnjeg učenika, kažnjena zatvorom, danas su u braku
Foto: Printscreen YT

Ljubav ili opsesija

(VIDEO) SREĆAN KRAJ: Silovala svog 12-godišnjeg učenika, kažnjena zatvorom, danas su u braku

Planeta -

Njih dvoje su se venčali 2005. godine, a bivša učiteljica kaže da njen odnos s bivšim učenikom nije onakav kako su ga opisali mediji u vreme silovanja

Meri Kej Leturno, učiteljica koja je osuđena za silovanje 1997. godine, i njena žrtva, Vili Fualau, koji je u vreme silovanja imao 12 godina, već 10 godina su u braku i odlučili su da prvi put javno progovore o svom zajedničkom životu i neobičnoj priči.

Fualau, koji sada ima 31 godinu, u intervjuu stanici ABC rekao je da se kao tinejdžer borio s depresijom, ali da brak smatra "velikim olakšanjem" u životu. Meri Kej Leturno, s druge strane, kaže da želi ponovo da se vrati pozivu učiteljice i da svoje ime skloni sa spiska seksualnih prestupnika.

Njih dvoje su se venčali 2005. godine, a bivša učiteljica kaže da njen odnos s bivšim učenikom nije onakav kako su ga opisali mediji u vreme silovanja.

- Postoji priča o nama koja ima svoj život, ali to nije naša priča - rekla je ona.

Leturno je bila 34-godišnja učiteljica u Sijetlu, kada je silovala Fualaua, koji je tada bio njen 12-godišnji učenik. Ona je bila udata i imala je četvoro dece, a ostala je trudna s detetom Vilija Fualaua. Na suđenju je priznala krivicu.

Učiteljica je kasnije rodila devojčicu Odri nakon što je izašla na uslovnu slobodu. Na slobodu je puštena uz obavezu da prekine sve kontakte s Fualauom, ali je ona prekršila zabranu, pa je ponovo osuđena na kaznu zatvora od 7 godina.

Dok je bila na slobodi, s Fualauom je dobila još jedno dete, ćerku Džordžiju, koju je rodila u zatvoru. Ona kaže da su njena deca svesna okolnosti pod kojima su se njihovi roditelji upoznali.

Fualau danas ipak ne podržava brakove maloletnih i punoletnih osoba, a ni svojim ćerkama ne dozvoljava da imaju momke.

- Veza bi mogla da dovede do nečega što mislite da ste hteli u prošlosti. Ali, godinama kasnije, to možda neće biti ono što ste hteli - rekao je Fualau.

Meri Kej Leturno je ostala bez dozvole da se bavi nastavničkim poslom, a u međuvremenu se izdržavala davanjem privatnih časova klavira.

http://www.youtube.com/watch?v=y0zhdU2P72o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track