ŠVEĐANKA ZAVISNA OD OPERACIJA: Izvadila šest rebara da izgleda mršavije!
Foto: Fejsbuk

Bizarni svet

ŠVEĐANKA ZAVISNA OD OPERACIJA: Izvadila šest rebara da izgleda mršavije!

Planeta -

VAŠINGTON - Samo najsrećniji uspevaju da svoj hobi pretvore u karijeru, ali kad ste model za plastične operacije, onda je možda bolje da to ne radite.

Naime, Šveđanka na privremenom radu u Americi čije je umetničko ime Piksi Foks izvadila je šest rebara (po tri sa svake strane) kako bi izgledala što mršavije i imala što tanji struk.

- U Švedskoj, odakle dolazim, gotovo da niko ne ide na plastične operacije. Ovde mogu da radim šta god hoću - kaže ova plastična lepotica i priseća se svih svojih operacija.

- Podigla sam obrve, imala sam dve operacije kapaka. Tri puta sam operisala nos, napunila sam usne botoksom da izgledaju veće. Četiri puta sam operisala grudi. Uradila sam i brazilsku operaciju zadnjice s liposukcijom. Laserom sam uradila trajnu šminku. Operisala sam rebra, šest sam uklonila. Bilo je dosta zahvata i potrošila sam mnogo novca.Šveđanka je imala ukupno 15 plastičnih operacija koje su je koštale 120.000 dolara. Posle vađenja šest rebara obim njenog struka je samo 40 centimetara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track