(VIDEO) TRAMP UZVRATIO HILARI: Ti si đavolski kriva i treba da ideš u zatvor!
Foto: Reuters

Žestoko

(VIDEO) TRAMP UZVRATIO HILARI: Ti si đavolski kriva i treba da ideš u zatvor!

Planeta -

Nekoliko sati pošto ga je Hilari Klinton, najverovatniji predsednički kandidat Demokratske stranke, napala da predstavlja "rizik za nacionalnu bezbednost" zbog "opasno nekoherentnih ideja, koje više liče na zbirku bizarnih tirada, ličnih osveta i otvorenih laži", njujorški milijarder je uzvratio.

Konstatujući da ga je njen govor uspavao bolje od bilo kakvih tableta za spavanje, Tramp je u govoru u San Hozeu rekao da je Klintonova moralno kompromitovana i podsetio da je uništila 30.000 sumnjivih imejlova.

"Posle svega što je rekla danas o meni u svom pozerskom govoru, jer to jeste bio pozerski govor, to je bio politički atentat, reći ću ovo: Hilari Klinton mora u zatvor, u redu? Ona mora da ide na robiju. Mora u zatvor", ponovio je uz ovacije prisutnih.

"Bio je to pozerski politički atentat. Đavolski je kriva", kazao je Tramp. Desetak minuta kasnije, vratio se na skandalozno ponašanje Hilari Klinton, koja je, u periodu između 2009. i 2013. godine, kad je bila šef američke diplomatije, službenu prepisku vodila sa privatne elektronske adrese, što je zakonom zabranjeno zato što se prepiska tako sakriva od državnih provera.

"Znate li zbog čega je ona podržala Obamu u nuklearnoj nagodbi sa Iranom? Ona jednostavno ne želi da ode u zatvor zbog svojih pisama... Mislim da naša država ne sme da je pusti da se izvuče s tim zločinom. Videćemo. A znate šta? Ako je puste da se izvuče, to će biti vreo krompir u kampanji, narode, to vam obećavam... To je sramno", osuo je paljbu Tramp.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track