SEĆATE SE BAHATIH KLINACA NA INSTAGRAMU? E pa ima neko gori i od njih! Pogledajte roditelje
Foto: Printscreen Instagram

Može im se

SEĆATE SE BAHATIH KLINACA NA INSTAGRAMU? E pa ima neko gori i od njih! Pogledajte roditelje

Planeta -

Zahvaljujući društvenim mrežama dosad smo mali prilike da vidimo kako žive bogati klinci sve od Kine do Rusije i Velike Britanije, a sada su objavljivanje fotografija na društvenim mrežama preuzeli upravo njihovi roditelji.

Na profilu Rich Parents of Instagram objavljene su brojne fotografije kojima se roditelji hvale svojim bogatstvom i još bahatijim načinom života od onih koje imaju njihova deca.

Jedna majka tako se pohvalila trenutkom kada je njena ćerka dobila prvu Luj Viton torbu.

Treating my daughter to Louis Vuitton one of her weekly shopping trips

A photo posted by Rich Parents Of Instagram (@richparentsofinsta) on Jun 6, 2016 at 3:56am PDT

Vlasnik preskupog Rols Rojsa svima je pokazao kako za kućnog ljubimca poseduje geparda, a jedan korisnik društvene mreže pored snopa novčanica koje drži u ruci napisao je kako je to za pomoć "seljacima".

Devojka iz Moskve pozirala je u Ferariju 458 Spajder čija cena sitnica 199 funti, a jedan korisnik ove društvene mreže požalio se da kako mu je jahta koju poseduje premala.

Damn our new yacht is small

A photo posted by Rich Parents Of Instagram (@richparentsofinsta) on May 5, 2016 at 8:01am PDT

Za objavljivanje fotografija na ovom Instagramu računu zaslužna je ista osoba koja održava i onaj bogatih klinaca iz Londona.

courtesy of @yotta_life #richparentsofinstagram #richparents #rich #wealthy #rkoi #money #cash #dollars #luxury #luxurylife #luxurylifestyle

A photo posted by Rich Parents Of Instagram (@richparentsofinsta) on May 16, 2016 at 6:09am PDT

"Da, to što se roditelji hvale svojim bogatstvom možda je i gore nego kad to rade njihova deca. Ali, oni su naporno radili da bi taj novac zaradili i sada imaju mogućnost da uživaju u svemu što im njihovo bogatstvo pruža. Možda nisu bili bogati kad su bili deca, pa su sad srečni jer mogu da se pohvale svime što sada poseduju", rekao je za Dejli mejl administrator ovog profila.

Roditelji mu uglavnom fotografije šalju direktno, a on kaže kako obožava kada može da im pomogne da pokažu svoj raskošan način života.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track