Najnovije vesti

DAVNO IZGUBLJENI SIN ŠOKIRAO MAJKU: Našla sam ga posle 14 godina, a on se zaljubio u mene
Foto: Youtube/Printscreen

Naopako

DAVNO IZGUBLJENI SIN ŠOKIRAO MAJKU: Našla sam ga posle 14 godina, a on se zaljubio u mene

Planeta

Rouz Bestal ostala je trudna s 15 godina. Centar za socijalnu zaštitu kazao joj je da je premlada da se brine o detetu pa je sina posle porođaja dala na usvajanje.

Dečaka je do pete godine mogla da posećuje, a onda ga je usvojila jedna porodica iz Mančestera. Kad je napokon dobila priliku da se bori za starateljstvo nad sinom, sud ga je dodelio usvojiteljskoj porodici.

 

Godinama je pokušavala da sazna šta se s njim dogodilo i gde živi. Ušla mu je u trag preko Fejsbuka, iako je dečak imao ime koje su mu dali usvojitelji. Bila je presrećna.

 

"Izgledao je baš poput oca. Odmah sam znala da je to on. Poslala sam mu svoj broj i rekla da mi se javi", kazala je. Nekoliko nedelja kasnije usledio je šok. Njen 19-godišnji sin Šejn se zaljubio se u nju.

 

Foto: Youtube/Printscreen
Foto: Youtube/Printscreen


Rouz (35) majka četvoro dece koja je u srećnom braku sa suprugom Derilom (33) rekla je kako je nakon Šejnovog priznanja bila u velikoj dilemi.

 

"Znala sam da su njegovi osećaji prema meni neprikladni, ali tolike godine sam ga tražila i nisam htela da ga ponovo izgubim", kaže.

 

"Rekla sam da ga kao majka volim bezuslovno, ali da naša veza ne može prerasti u ništa više. Srećom, razumeo je i sada normalno funkcionišemo", dodaje.

 

Šejn veruje da pati od genetske seksualne privlačnosti, osećaja intenzivne seksualne privlačnosti prema biološkim srodnicima koji se po prvi put upoznaju u odraslom dobu.

 

 

Nedavno je svet obišla vest o Kim Vest, 51-godišnjoj Britanki koja se zaljubila u vlastitog sina. Vest je zatrudnela s 19 godina i rodila sina Bena Forda (32) kojeg je dala na usvajanje. Kada su se pre dve godine ponovo sreli, upustili su se u vezu, a planiraju čak i dete i venčanje. Njihova priča dospela je na svetske naslovnice i izazvala burne reakcije. Par je prozvan bolesnim, čitatelji su zgroženi, ali ova priča nije jedini takav slučaj.

 

(24sata.hr)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...