DOŠAO U RIM NA STUDIJE, NAŠLI GA U TIBRU: Beskućnik uhapšen zbog ubistva američkog studenta
Foto: Youtube/Printscreen

Tragedija

DOŠAO U RIM NA STUDIJE, NAŠLI GA U TIBRU: Beskućnik uhapšen zbog ubistva američkog studenta

Planeta -

Italijanska policija je saopštila da je uhapsila beskućnika pod sumnjom da je umešan u ubistvo američkog studenta čije je telo pronađeno u reci Tibar u Rimu.

Policija je privela 40-godišnjaka Masima Galiotoa, za koga sumnjaju da je, kako se navodi u današnjem saopštenju, "ozbiljno upleten" u ubisto.

Policija je u ponedeljak iz reke Tibar izvukla telo 19-godišnjeg studenta iz Viskonsina Boa Solomonoa, koji je poslednji put viđen u petak ujutro u jednom pabu, nedugo pošto je stigao u Rim.

Iz engleskog Džon Kabot univerziteta u Rimu, potvrdili su smrt studenta.

Nesrećnog Boa svi prijatelji i rodbina opisuju kao sjajnog mladića i sportistu. Njegova školska drugarica Ebi Korenčan kaže da nije mogla da veruje da su vesti o njegovoj smrti istinite.

'Mislila sam da se neko šali. Bili smo bliski, ali uvek sam mislila da je pomalo iznad moje lige. No, bez obzira na to, prema meni i svima drugima uvek je bio vrlo ljubazan i obziran. Nikad ni o kome nije ništa loše rekao", rekla je.

"Bo je bio predobar za ovo mesto. Duboko smo te voleli i mnogo ćeš nam nedostajati", napisali su na Fejsbuku Boovi prijatelji.

(Anadolija/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track