(FOTO) SKUPA KOLA, JAHTE I KALAŠNJIKOVI: Bahata deca ruskih bogataša razbesnela i samog Putina
Foto: Instagram/richrussiankids

Hvale se na Instagramu

(FOTO) SKUPA KOLA, JAHTE I KALAŠNJIKOVI: Bahata deca ruskih bogataša razbesnela i samog Putina

Planeta -

Mladi bogataši Rusije žive životom ispunjenim plovidbama na jahtama, lenčarenjem u raskošnim vilama, divljanjem u "lambordžinijima" i ludim zabavama, a ništa od toga im ne vredi ako se time ne mogu pohvaliti i na društvenim mrežama.

Iako se ostatak stanovništva te zemlje bori sa siromaštvom, bahati sinovi i ćerke bogataša time se ne zamaraju, već se trude da im i drugi bogataši iz ostatka sveta zavide.

S obzirom na to da su interesi i želje zlatne omladine širom sveta slični, mladi bogati Rusi na svoje fotke ubacuju i oružje - jer oni su ipak Rusi.

Rublevka je inače moskovski kvart u kojem na kvadratnom metru živi najviše bogataša na svetu. Iako su zapadne zemlje Rusiji nametnule sankcije zbog aneksije Krima, čini se da za mlade ruske bogataše granice ne postoje pa slobodno vreme provode u najekskluzivnijim letovalištima na svetu.

Fotografije njihovog bahaćenja maminim i tatinim novcem mogu se videti na Instagramu, na profilu koji do sada ima više od 370.000 pratilaca, a mladi bogataši navodno su razbesneli i samog Putina koji misli da se ne treba hvaliti bogatstvom dok se zemlja bori sa siromaštvom.

(FOTO) KAD TI JE TATA PUN KO BROD: Ovako se bahate deca ruskih bogataša

(FOTO) LAVOVI I ZLATNI TELEFONI: Ovako izgleda život bahatih bogataša Dubaija

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja