PRIVEDEN SILOVATELJ I OTMIČAR IZ BALTIMORA: Okončana talačka kriza u restoranu!

Drama

PRIVEDEN SILOVATELJ I OTMIČAR IZ BALTIMORA: Okončana talačka kriza u restoranu!

Planeta -

BALTIMOR - Policija je uhapsila naoružanog napadača koji je danas u restoranu brze hrane "Burger King", u južnom delu Baltimora, više sati držao kao taoce četvoro ljudi, javljaju američki mediji.

Među taocima je bila i sedmogodišnja devojčica, saopštila je baltimorska policija, a preneo sajt RT.Otmičar, kojeg je policija od ranije tražila zbog sumnje da je počinio silovanje, prvo je oslobodio dvoje ljudi, zadržavši devojčicu i još jednog taoca.Nekoliko sati od početka talačke krize, tokom kojih su vođeni pregovori sa otmičarem, policija je uspela da ga privede.

Portparol policije T.J. Smit je na konferenciji za novinare rekao da je pre talačke krize osumnjičeni prvo odbio da zaustavi vozilo na zahtev policije, nakon čega se sudario sa drugim automobilom i zatim otrčao do obližnjeg "Burger Kinga".

On je uleteo u taj restoran brze hrane sa pištoljem u rukama i zabarikadirao se unutra.Jedna od svedoka događaja je na Tviteru navela da je bilo "nekih tenzija" između porodice jednog od talaca i policije, kao i da je čula da je napadač "krupni Afroamerikanac".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track