(VIDEO) NASMEJAN SEJAO SMRT: Ovo je poslednja fotografija teroriste pre masakra u Nici
Foto: Printscreen YT

Selfi ubice

(VIDEO) NASMEJAN SEJAO SMRT: Ovo je poslednja fotografija teroriste pre masakra u Nici

Planeta -

Mohamed Bulel, koji je prošle nedelje kamionom smrti ubio 84 osobe na promenadi u Nici, nekoliko sati pre masakrje pravio je selfije u istom tom kamionu i zabavljao se sa prijateljem.

Francuska televizija objavila je fotografije na kojima terorista pozira u kabini kamiona, kojim je pokosio nedužne ljude.

"Bulel je izgledao potpuno opušteno dok se pripremao za masovno ubistvo. Pored njega nalazio se još jedan muškarac, verovatno prijatelj",navodi se u prilogu "TF1".

Tunišanin je zajedno sa svojim neimenovanim prijateljom pozirao u kamionu. Inače, policija je ranije objavila da je teroristin telefon bio prepun selfija, a neki od ljudi koji su ga poznavali ispričali su kako je Mohamed voleo da pravi ovakve fotografije i često ih je slao svojim prijateljima.

Njegov mobilni policija je pronašla u kabini kamiona smrti. Na analizi pronađenih podataka angažovano je čak 200 policajaca. Ovi podaci su, ispostavilo se, vredniji za istragu nego podaci koji su prikupljeni od šestoro uhapšenih koji su bili u kontaktu sa ubicom. Među njima je i jedan par iz Albanije, za koji policija veruje da je Bulelu obezbedio pištolj iz kog je pucao na policiju.

"Ubica je obožavao da šalje selfije. Često je posećivao salsa barove i pokazivao je fotografije egzekucija. Vodio je buran seksualni život i često je menjao partnere, bilo da su muškarci ili žene", objavila je TV stanica BFM, pozivajući se na izvore bliske istrazi.Policija je utvrdila da je Bulel porodici u Tunis poslao selfi iz kamiona neposredno pre nego što je stigao na glavno šetalište, gde je izvršio masakr nad nedužnim civilima koji su se okupili da uživaju u vatrometu za praznik.

(TF1/ EKP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track