(VIDEO) PORUKA LEPE NATALIJE SMRZLA VLAST U KIJEVU: Kukavice i zločinci, gadno ste pogrešili!
Foto: Printscreen YouTube

Šamar u lice

(VIDEO) PORUKA LEPE NATALIJE SMRZLA VLAST U KIJEVU: Kukavice i zločinci, gadno ste pogrešili!

Planeta -

Krimska tužiteljka Natalija Poklonskaja optužila je Kijev za kukavičluk zbog odbijanja da prizna pripremu diverzije na poluostrvu.

"To sve odgovora sadašnjem zločinačkom licu rukovodstva u Ukrajini. Oni su još od samog početka, kada su došli na vlast putem državnog puča pokazali svoje pravo lice i sada potvrđuju svoj kukavički stav. Nemaju čak ni hrabrosti da priznaju da su to uradili", izjavila je Poklonskaja.

Pritom, ona je izrazila uverenost da ukrajinske vlasti nisu uspele da obmanu svoj narod, čije strpljenje može uskoro da se završi.

"To je lice rukovodstva, ne cele zemlje. Narod Ukrajine ih već ne priznaje kao rukovodioce, jer se plaše, i u pravu su, jer narod ne možeš da prevariš. On trpi, ali će strpljenje naroda Ukrajine uskoro da se završi", naglasila je Poklonskaja.

Ona je istakla da će svaki pokušaj destabilizacije Krima postati velika greška za njihove inicijatore. Svi osumnjičeni za organizaciju diverzantskih akcija će biti uhapšeni. Mir i poredak na poluostrvu će se čuvati svim sredstvima.

"Mi ćemo i dalje štititi našu domovinu. Neprijatelj neće proći", obećala je PoklonskajaNatalija Poklonskaja.

Federalna služba bezbednosti Rusije sprečila je 8. avgusta izvođenje terorističkih napada na Krimu, koje je pripremalo Ministarstvo odbrane Ukrajine. Prilikom hapšenja terorista, ubijen je jedan pripadnik FSB, dok je jedan vojnik bio žrtva posle otvaranja vatre sa teritorije Ukrajine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track