Najnovije vesti

(UZNEMIRUJUĆE) DŽIHADISTI ZAKAZAO EKSPLOZIV: A onda je pao u ruke besne rulje
Foto: Youtube/Printscreen

Očitali mu lekciju

(UZNEMIRUJUĆE) DŽIHADISTI ZAKAZAO EKSPLOZIV: A onda je pao u ruke besne rulje

Planeta

Brojni vernici okupljeni na misi u gradu Medan samo su čudom preživeli kada je 18-godišnji džihadista upao na oltar sa samoubilačkim prslukom. Srećom, masakr je sprečen.

Sveštenik je u glavnom gradu pokrajine Severna Sumatra služio misu kada je do oltara dotrčao 18-godišnji mladić i svima jasno pokazao da na sebi ima pojas sa eksplozivom. Međutim, kada je hteo da aktivira eksploziv, sistem je zakazao i svi u crkvi su mogli da odahnu.

 

Videvši da od masakra neće biti ništa, džihadista je izvadio sekiru i nasrnuo na sveštenika. Srećom, i tu je uspeo da zakaže, pa je sveštenik završio samo s lakšom povredom leve ruke.

  

"Pravio se da je vernik i upao u crkvu. Imao je neki eksploziv sličan petardi, ali srećom, ta 'petarda' je samo izgorela - rekao je šef lokalne policije Nur Falah dodavši da je mladić sa sobom imao i komadić papira na kojem su bili nacrtani simboli tzv. Islamske države.

 

Foto: Youtube/Printscreen
Foto: Youtube/Printscreen

Snimak lokalne televizije takođe pokazuje da se 18-godišnji terorista nije najbolje proveo u društvu meštana i policije. Lice mu je bilo potpuno izobličeno i krvavo.

 

 

(Jutarnji)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...