ZVERSKO UBISTVO U JUŽNOJ KAROLINI: Devojku oteli sa plaže, silovali, upucali i bacili aligatorima
Foto: Printscreen YT

Otkiveno posle 7 godina istrage

ZVERSKO UBISTVO U JUŽNOJ KAROLINI: Devojku oteli sa plaže, silovali, upucali i bacili aligatorima

Planeta -

Otkriveni su jezivi detalji o sudbini Britani Dreksel, 17-godišnje devojke iz Njujorka koja je 2009. godine nestala s plaže u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini.

Devojka je navodno oteta, danima grupno silovana, ustreljena i na kraju bačena aligatorima.

Sudbinu nesrećne devojke otkrio je Takuan Braun, koji služi 25-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva koje nije povezano s ovim slučajem.

Braun je u zatvoru priznao kako je bio očevidac poslednjih trenutaka života Britani Dreksel. Rekao je kako je devojku video kada je došao u skrovište namenjeno skrivanju ilegalne robe u okolini grada MekKlelanvila.

Agent FBI koji je razgovarao s Braunom izjavio je kako mu je ovaj opisao svoju posetu Da'Šaunu Tejloru, tada starom 16 godina, koga je video kako s još nekoliko ljudi seksualno zlostavlja devojku.

Braun je ušao u dvorište baš kada je Britani pokušavala da pobegne. Jedan od otmičara ju je sustigao, izudarao pištoljem i odneo u kuću, odakle su se začula dva pucnja. Nakon toga, telo je zamotano i izneseno iz kuće.

Ostaci Britani Dreksel nisu pronađeni, što je objašnjeno izjavama nekoliko neimenovanih svedoka koji su rekli kako je telo bačeno u jezerce puno aligatora.

Britani je poslednji put pre smrti viđena na video-snimku iz aprila 2009. godine, kada je napustila hotel u gradu Mirtle Bič, gde je odsela bez dopuštenja roditelja.

Drugi zatvorenik je ispričao kako je čuo da je Da'Šaun Tejlor devojku pokupio i odvezao do MekKlelanvila.

Svedočanstva su isplivala u sklopu istrage protiv Da'Šauna Tejlora koji je 2011. godine učestvovao u pljački MekDonalds restorana. Vlasti nastoje sastaviti novu optužnicu kojom bi Taylora smjestili na doživotnu robiju.

(Index.hr/The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track