ZBOG SEKSA ZAVRŠILA U HAŠKOM SUDU: Stjuardesa zapisivala sočne detalje, ali se muž dokopao dnevnika
Foto: Profimedia

Skadal potresa Holandiju

ZBOG SEKSA ZAVRŠILA U HAŠKOM SUDU: Stjuardesa zapisivala sočne detalje, ali se muž dokopao dnevnika

Planeta -

Holandiju potresa seks skandal nakon što je otkriven dnevnik jedne udate stjuardese (46) u kom je opisivala sve o svojim seksualnim poduhvatima sa kolegama.

Slučaj se sad nalazi na sudu jer je njen suprug, koji je i otkrio dnevnik, sve zapise dao medijima sa namerom da dobiju širu čitalačku publiku.

Ona je vodila intiman virtualni dnevnik o seksu sa kolegama, radnicima holandske niskobudžetne kompanije Transavia koja je u vlasništvu giganta Er Frans KLM. Međutim, tajnu neimenovane majke četvoro dece otkrio je upravo suprug koji je, izbezumljen i slomljen zbog svega što je pročitao, odmah kontaktirao holandske medije.

Dnevnik navodno sadrži sočne detalje o seksualnim aktivnostima u avionu, tokom presedanja i u hotelima.Suprugova inicijalna ideja bila je da objavi svaki detalj grozne prevare, ali kada su se novinari obratili kompaniji za komentar, kompanija je brzo preduzela sve korake i obratila se sudu u pokušaju da zabrani objavu dnevnika. Sudije u Hagu donose odluku 24. oktobra.

Čini se da je zahtev za zabranu objave dnevnika podnela sama stjuardesa, ali uz podršku kompanije. Advokati kompanije preduzeće pravne korake i protiv njenog muža, piše Dejli mejl.

Lokalni mediji pišu da nije ugrožena samo njena reputacija, već reputacija brojnih radnika kompanije od kojih je veliki deo u braku. Kompanija je naredila zaposlenima da ne daju nikakve izjave medijima.

Portparolka Transavije je rekla: "Sve shvatamo veoma ozbiljno. Interna je istraga pokazala da sigurnost putnika nikad nije bila u pitanju. Važna nam je briga za zaposlene. Sa svima smo razgovarali, ali zasad nećemo komentarisati slučaj"

Najveći holandski dnevnik, Telegraf, koji je prvi i objavio vest o skandalu, navodno je dobio na uvid interne mejlove između Transavije i inspekcije. Iz njih se navodno vidi da vlasti nisu zainteresovane da komentarišu slučaj i nazivaju ga internim problemom Transavije. Novine ističu da ljudi upleteni u događaj tvrde da se radi o velikom zataškavanju.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track