(FOTO,VIDEO) MASAKRIRAO DVE DEVOJKE I SVE SNIMIO TELEFONOM: Sad tvrdi da je lud da bi se izvukao
Foto: Ap 3 11 2014

Horor

(FOTO,VIDEO) MASAKRIRAO DVE DEVOJKE I SVE SNIMIO TELEFONOM: Sad tvrdi da je lud da bi se izvukao

Planeta -

Perspektivni bankar priznao da je zaklao dve prostituke a sve je snimao mobilnim telefonom. I hoće da se izvuče tvrdeći da je poremećena ličnost.

Perspektivni bankara Rurik Juting (31) je pre dve godine u svom luksuznom stanu u Hong Kongu ubio dve prostitutke iz Indonezije, nakon divljih orgija.

Policija je nakon par dana potrage u njegovom stanu pronašla izmrcvarena tela Sumarti Ningših i Seneng Mujiaših.Juče se Juting pojavio na sudu u Hong Kongu i priznao ubistvo prvog stepena na temelju smanjene uračunljivosti.

Međutim, izjasnio se da nije kriv za ubistvo sa predumišljajem. Čitav slučaj ide na sud, a Jutingova taktika je da se od teške kazne spasi obranom da pati od poremećaja ličnosti.

Ubijene Sumarti Ningših i Seneng Mujiaših, Foto AP
Ubijene Sumarti Ningših i Seneng Mujiaših, Foto AP

Međutim, tužiteljstvo ne prihvata te navode s obzirom da je bankar svakodnevno radio u američkoj banci Meril Linč.

Tužilac je rekao da će bez problema srušiti Jutingovu obranu budući da je čitavu zabavu iz noćne more bankar snimao mobilnim. Jednu od devojaka ludak je navodno mučio tri dana.

"Snimci su uznemirujući. Suđenje će biti mučno, pogotovo kada vidite što je Juting snimio", rekao je tužilac.

Jedna od devojaka pronađena je u kovčegu. Bankar je izmasakrirao nožem, skoro joj odsekao glavu i sakrio u kovčeg na balkonu. Nakon hapšenja Juting je odmah smešten u psihijatrijsku ustanovu gde se inače nalaze najteži kriminalci.

Juting, koji je diplomirao na Kembridžu i zaposlio se u Hong Kongu u uglednoj američkoj banci Meril Linč 2013. godine, važio je kao čovek uvek okružen lepim Azijatkinjama.

Postoje tvrdnje da je Juting bio opsednut seksom sa više žena odjednom, kao i da su se u njegovom stanu često održavale divlje orgije pod uticajem narkotika. Njegovi poznanici tvrde da je zbog zloupotrebe droga izgledao i ponašao se poput zombija.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track