UBIO DEČKA ZBOG FOTOGRAFIJE NA MREŽI: Odsekao mu glavu i odneo svojoj devojci
Foto: Profimedia

Brutalno ubistvo

UBIO DEČKA ZBOG FOTOGRAFIJE NA MREŽI: Odsekao mu glavu i odneo svojoj devojci

Planeta -

Svirepo ubistvo tinejdžera u ruskom gradiću Konsomolsk šokiralo je meštane. Mladić od 19. godina Nikita Raskazov svom vršnjaku Artjomu Šustovu odrubio glavu jer je zavodio njegovu devojku.

Obezglavljeno telo 19-godišnjaka pronađeno je u parku, a istraga je pokazala da je motiv ubistva naverovatnije flertovanje koje je Arjom započeo sa devojkom.

Glava žrtve naknadno je pronađena u jarku reke Silinka.

Kako navode svedoci, Nikita i Artjom posvađali su se u parku. Nikita je tada izvadio nož i više puta ubo Artjoma koji je ipak uspeo da umakne ubici. Nikita ga je na kraju ipak uhvatio pa ga još jednom ubo s leđa. Dok je 19-godišnjak krvav ležao na tlu, Nikita mu je odsekao glavu.

Nju je stavio u kesu za smeće pa u ranac, koji je odneo sa sobom, prenosi Siberijan tajms. Tada je otišao kući, istuširao se i zaspao.

Dan kasnije odrubljenu glavu odneo je svojoj devojci Oleni, a ranac je bacio u reku.

Iako se izjave svedoka ne slažu sa tim ko je započeo flert, Artjom ili Olena, ona je njihovu zajedničku fotografiju to veče objavila na svojem Fejsbuku, kao i fotografiju Artjomove tetovaže. Veruje se da je upravo to razbesnilo Nikitu koji je posle ubio tinejdžera.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track