OGLASIO SE I TRAMP Evo šta je poručio DEMONSTRANTIMA:  Niste fer!
Foto: Reuters

Na Tviteru

OGLASIO SE I TRAMP Evo šta je poručio DEMONSTRANTIMA: Niste fer!

Planeta -

Imali smo veoma otvorene i uspešne predsedničke izbore. A sada profesionalni demonstranti, podstaknuti medijima, protestuju. To uopšte nije fer, rekao je novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp posle susreta sa Obamom.

Naime, već dva dana veliki broj ljudi i dalje protestuje u mnogim gradovima širom SAD, jer ne prihvata Donalda Trampa kao svog predsednika. Oni marširaju u Njujorku, Filadelfiji, Detroitu, Portlandu, Vašingtonu. Prema najavama još žešći udar i još brojnije okupljanje uslediće za vikend.

Ipak, Tramp se prvi put oglasio i poručio im da nisu fer. Posle sastanka sa odlazećim predsednikom Barakom Obamom u Beloj kući koji je trajao više od 90 minuta, Tramp je prokomentarisao proteste na Tviteru.

(VIDEO) TRAMP I OBAMA: Prve fotografije iz Bele kuće!

Nešto ranije, Tramp je takođe tvitnuo da je sastanak sa Obamom bio fantastičan i da se njegovoj ženi Melaniji veoma svidela prva dama Mišel Obama.

Podsetimo, Donald Tramp je na izborima koji su se održali u utorak odneo ubedljivu pobedu nad Hilari Klinton. I na portalu Kurir imali ste priliku da glasate za Trampa ili Klintonovu, a evo kako bi izgledali rezultati da su Srbi glasali.

UVREDE I PROTESTI ISPRED SIMBOLA TRAMPOVE IMPERIJE: Hiljade građana maršira protiv Donalda

(KURIR TV) UŽIVO LUDILO U AMERICI: Je*o svoj toranj, viču demonstranti ispred Trampove kule

(ANKETA) DA LI SU SRBI UZ DONALDA ILI UZ HILARI? Amerika bira predsednika - kako biste vi glasali?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track