TRAMP MOŽE DA ZABORAVI NA LUKSUZ: Zbogom svileni jastuci i zlati pojasevi, pa u predsednički avion!
Foto: Printscreen Youtube

OSTADE BEZ VOLJENE PTICE

TRAMP MOŽE DA ZABORAVI NA LUKSUZ: Zbogom svileni jastuci i zlati pojasevi, pa u predsednički avion!

Planeta -

Novoizavrani prdsednik Donald Tramp će posle svog grandioznog penthausa koji se prostire na tri poslednja sprata Tramp tornja na Menhetnu, u Njujorku, i koji je optočen čistim, 24-karatnim zlatom morati da s eodrekne još jedne luksuzne igračke.

Naime Tramp će morati da skoči sa konja na magarca i svoj luksuzni avion popularno nazvan T-bird sa svilenim jastucima i zlatnim pojasevima da zameni mnogo skromnijim predesdničkim.

Kad se useli u Belu kuću zbog sigurnosti, leteće samo službenim avionom Air Force One. Trump je svoj raskošni avion kupio 2011. godine, davno pre nego je odlučio da se kandiduje za predsednika i platio ga je 100 mi.

Amanda Miler, stručnjak za marketing iz organizacije Tramp, je napravila turu njegovim avionom i predstavila sve prostorije.

Avion neki nazivaju i Trump Force One, a ima zlatno kupatilo sa mermerni pločicama i zlatnim detaljima, jastuke od svile s izvezenim inicijalima članova porodice, ogromnu kuhinju, spavaću sobu, salu za sastanke, video sobu ...

Predsednik Tramp ubuduće se smeti da leti samo službenim predsedničkim avionom u kojem ga štite tajne službe. U njega sme da pozove političare, savetnike, novinare i porodicu. Ipak, on je daleko od besa na koji je Trump navikao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track