(VIDEO) DOVELI TIGRA NA PIJACU, ON NAPAO DEVOJČICU: Zver bacila dete na zemlju dok je vrištalo
Foto: AP 4 Nov 2016

Strašno

(VIDEO) DOVELI TIGRA NA PIJACU, ON NAPAO DEVOJČICU: Zver bacila dete na zemlju dok je vrištalo

Planeta -

Jednu devojčicu u Saudijskoj Arabiji napao je tigar, koga je vlasnik držao na uzici kao kućnog ljubimca.

Užasavajući snimak napravljen mobilnim telefonom prikazhuje trenutak kada je dete napala zver, napad je izazvao burnu reakciju u čitavom regionu.

Snimak pokazuje tigra kog vode na uzici, navodno u svrhu zabave, na otvorenom području u blizini pijace u gradu Sakaki. Nekoliko dece beži od tigra, ali jedna devojčica mu se približila s leđa kako bi ga bolje videla. Tigar se naglo okreće i skače na nju, grabeći je velikim šapama.

Za manje od sekunde tigar je dete bacio na zemlju dok je vrištala.Lokalni mediji prenose da su svedoci rekli da je krotitelj ipak uspeo da interveniše i spasi devojčicu.Kasnije vesti navode da je krotitelj uhvaćen, nakon što je otac devojčice podneo tužbu protiv njega.

Šokantan video razbesneo je korisnike društvenih medija, koji smatraju da je u ovakvoj situaciji čak i ukroćena životinja opasna.

“Radi se o divljoj životinji, i instinkt joj govori da napadne, tako da bez obzira na vreme provedeno u kroćenju, njena priroda se nikada ne menja i spremnost za ubijanje ostaje izražena”, komentarisao je saudijski korisnik Halid al Mutairi.

Ovo nikako nije prvi ovakav napad u zalivskim državama, najviše zahvaljujući trendu da se velike divlje životinje drže kao kućni ljubimci.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track