Najnovije vesti

PERVERZNA UČITELJICA: Spavala sa učenicima, pa im školske ocene davala na osnovu umeća u krevetu
Foto: Printscreen Facebook

Zloupotreba

PERVERZNA UČITELJICA: Spavala sa učenicima, pa im školske ocene davala na osnovu umeća u krevetu

Planeta

U školi "Santa Fe indipendent skul district" zaposlila se nakon što je diplomirala na univerziteu Hjuston-Klir lejk, a sad je dobila otkaz jer je u poslednjih godinu dana imala seks sa učenicima.

Protiv Kelsi Lajgh Gutierez (25) podignuli su tri optužnice zbog neprimerenog ponašanja, a sudija joj je odredio i kauciju od oko 42.500 evra. Nakon što je platila, učiteljicu su pustili iz pritvora.

Prosvetna radnica s 18-godišnjim učenikom prvi put se "spetljala" na parkiralištu ispred učeničkog doma. Odvela ga je u svoj auto, gde su se ljubili i bili intimni na zadnjem sedištu vozila. Tinejdžera je posle posećivala i u njegovoj učeničkoj sobi, kažu u policiji.

"U njihovim telefonima pronašli smo poruke u kojima su se dogovarali oko mesta i vremena susreta. Nisu se ni potrudili da sakriju dokaze", rekli su istražitelji.

Ono što ih je najviše šokiralo jeste činjenica da je Kelsi učenicima s kojima je imala seks posle u školi davala ocene temeljene isključivo na osnovu njihovih "sposobnosti" u krevetu.

Gutierez je i s drugim učenikom imala seks u autu i njegovoj sobi, a povremeno bi se, potvrdila je policiji, odvezli i dalje od škole, naprimer do parkirališta na benzinskoj pumpi.

Uprava škole u ponedeljak je poslala pisma roditeljima svih učenika kojima je Kelsi predavala engleski jezik, pozivajući ih da im se jave ukoliko imaju bilo kakve nove kompromitujuće informacije o njihovoj radnici.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...