Autobus pun svatova survao se u provaliju

Islamabad

Autobus pun svatova survao se u provaliju

Planeta -
Više od 20 ljudi, među njima šestoro dece, poginulo je, a šezdesetak je povređeno kada je autobus pao u ambis u blizini pakistanske prestonice Islamabada

ISLAMABAD - Više od 20 svatova, među njima šestoro dece, poginulo je, a šezdesetak je povređeno kada se autobus survao u provaliju u blizini pakistanske prestonice Islamabada, saopštila je danas pakistanska policija.

"Najmanje 23 ljudi, među njima šestoro dece i isto toliko žena je poginulo, a 60 je povređeno kada je autobus pao u provaliju", potvrdio je policijski zvaničnik Džavad Tarik za agenciju AFP i dodao da je malo njih preživelo saobraćajnu nesreću.

Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć u 22.30 časova po lokalnom vremenu na 25 kilometara istočno od Islamabada kada je vozač autobusa izgubio kontrolu u oštroj krivini na putu kod sela Nar, rekao je Tarik. U autobusu je bilo 97 putnika koji su krenuli u Čakval okrug, 100 kilometara južno od glavnog grada, posle obavljenog venčanja, a autobus su pratili mlada i mladoženja u zasebnom vozilu, dodaje AFP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track