Najnovije vesti

KIJEVSKI KANIBAL: Ubio ujaka, ujnu i brata i od njih spremio gulaš!

Jeziv zločin u Ukrajinskoj prestonici

KIJEVSKI KANIBAL: Ubio ujaka, ujnu i brata i od njih spremio gulaš!

Planeta

Kad je policija ušla u stan, delovi ljudskih tela bili su u tiganjima i konzervama, a ubica je pucao sebi u glavu

KIJEV - Ukrajinac star 29 godina ubio je ujaka, ujnu i brata od ujaka, a zatim je od njih napravio gulaš.

Kada su policajci pokušali da uđu u stan u kojem se brutalni zločin dogodio, mladić, čiji identitet nije saopšten, pucao je sebi u glavu, a podlegao je ranama u bolnici.

Istraga

Komšije su pozvale policiju nakon što nekoliko dana nisu videle nikog iz porodice, a čudni mirisi su se širili iz stana. Kad su zakucali na vrata, začuo se pucanj. Oni su zatim provalili kroz vrata i otkrili teško ranjenog mladića, a zatim i delove tela njegovih žrtava, inače najbližih rođaka ubice.
- Kad smo ušli u stan, videli smo delove tela, neke u tiganjima, a druge u konzervama. U nekoliko tiganja spremio je gulaš, dok je ostatak tela bio konzerviran. Svi smo bili u šoku. Sada je neophodno da sve dobro ispitamo jer je moguće da ubici ovo nije bio prvi ovakav zločin - rekao je Andrej Kriščenko, šef ukrajinske policije.

Pozajmljivao novac

Kako je dodao, monstruozni mladić je iz sela Bila Cerkva, oko 100 kilometara od Kijeva, gde je živeo s roditeljima, ali je već neko vreme bio u ukrajinskoj prestonici. Kod ujaka (68) i ujne (51) došao je na večeru, ali i da im traži novac na pozajmicu jer je bio nezaposlen. Međutim, gozba se pretvorila u tragediju.

Na mestu zločina otkrivena su dva pištolja, od kojih jedan s prigušivačem.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...