HUMANOST NA PRAVOM MESTU: Bolničarka potrošila bogatstvo da kupi bolesnim mališanima igračke (FOTO)
Foto: Profimedia

Srce za decu

HUMANOST NA PRAVOM MESTU: Bolničarka potrošila bogatstvo da kupi bolesnim mališanima igračke (FOTO)

Planeta -

Jedna bolničarka je godinama deo plate trošila kako bi bolesnim mališanima kupila igračke

U poslednjih osam godina Džesi Tindaji zaposlena kao bolničarka u bolnici Triniti u Čikagu je radila prekovremeno da bi prikupila novac za igračke za bolesnu decu. Kako je kasnije izjavila to joj donosi radost - činenica da čini dobro delo ovoj deci. Počela je 2009. godine kada je kupila 100 igračaka, ali se njihov broj i međuvremenu udesetoistručioOve godine je potrošila 5.000 dolara za kupovinu 1.000 igračakaTendaji kaže da je njena želja da kupuje deci igračke tokom svih 365 dana u godini.

Hospital cafeteria worker saves thousands of dollars to buy toys for kids at Christmas: https://t.co/asTbd5Q6w6 pic.twitter.com/SNMxgOQFMs

— Good Morning America (@GMA)

Pogledajte još na portalu Newsweek.rs:​Kako dobiti povišicu u Japanu: Spavajte na poslu (i ne samo tu)​Mali noćni monolozi: Poznati režiser snimao šta priča u snu... bolje da nije (VIDEO)Definicije "nedođije": Ovo su najudaljenije tačke na planeti (FOTO, MAPA)CIA skinula oznaku tajnosti: Pogledajte 75 godina mapa koje su menjale svet (FOTO)Novi ruski rijaliti: Dozvoljena su i silovanja (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track